Spring naar inhoud

Bedrijfsuitjes voor uw team

Teambuilding spellen voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest

Op deze pagina treft u een overzicht van de bedrijfsuitjes die Teambuildingspellen.nl aan biedt. Onze bedrijfsuitjes zijn allen met uiterste zorg samengesteld en zijn in de meeste gevallen inclusief eten en drinken, acteurs en locatie. Leer op een luchtige manier samenwerken.

De Infiltrant

De infiltrant is gebaseerd op het bedrijfsuitje 'wie is de mol?' Niemand is te vertrouwen dus deze middag staat of valt met uw vindingrijkheid en mensenkennis. Tijdens een 3-tal activiteiten moet u proberen de saboteurs of verklikkers die voor het andere team werken te achterhalen. Goed teamwork is nodig om zoveel mogelijk punten te verdienen.

Code spel infiltrant seinen

va € 57,50
Prijs per persoon,
15 - 200 pers.

De Uitdaging

De Uitdaging is een nieuw bedrijfsuitje waarbij door de combinatie van spel en reflectie tijdens het samenwerken nieuwe talenten en inzichten boven komen drijven. De activiteiten en onderdelen zijn gekoppeld aan een competentie die spelenderwijs op de proef wordt gesteld.

De bedoeling is dat uw medewerkers tijdens dit teambuildingspel op ongedwongen wijze, uit hun “comfort zone” stappen en hun grenzen verleggen. Kortom een bedrijfsuitje met veel inhoud en fun!

wie-is-de-mol twee

va € 57,50
Prijs per persoon,
15 - 350 pers.

Dinner with a Bite

Wie heeft de juiste eigenschappen om de nieuwe Don te worden? Tijdens het nuttigen van een heerlijk diner speelt zich een vurig machtsspel af waarbij de teams elkaar te slim af moeten zijn. De activiteiten rondom het diner zijn competitief en vooral teamwork met fun

Dit bedrijfsuitje is ook uit te breiden met meer vermakelijk entertainment wat ideaal is als u een personeelsfeest wilt organiseren.

kickoff teambuilding spellen

va € 59,50
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

Film maken

Met het middagje film maken kiest u voor een bedrijfsuitje en activiteit waarin de nadruk ligt op samenwerking en creativiteit. Een echt teambuildingspel waarbij de deelnemers zelf hun crew samenstellen en aan de slag gaan met een keuze uit verschillende storylines. Na de presentatie van de films krijgt u deze opgestuurd en maakt het middagje film maken tot het bedrijfsuitje met een levenslange herinnering.

Dagje Film Maken twee

va € 59,50
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

The Battle

In de Battle activiteit gaan de teams het duel met elkaar aan en worden eigenschappen en competenties als behendigheid, richting, kracht, intelligentie maar ook muzikaliteit op de proef gesteld. De totale groep blijft gedurende dit bedrijfsuitje bijelkaar. Wie neemt de leiding, wie oefent welke taak uit en wie moedigt aan? Bewezen is dat het team met het beste teamwork zal winnen. Vooral fun en fanatisme "brengt het ware karakter van elke deelnemer naar boven" Hoe leuk is het om uw collega of medewerker echt te leren kennen!

battle 6-min

va € 52,50
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

The Missing Link

Op zoek naar de missing link onderneemt u een mysterieuze Quest door stad of bos en kruisen excentrieke zonderlingen uw pad met cryptisch aanwijzingen en opdrachten. Tijdens dit complete bedrijfsuitje zult u moeten samenwerken om de acteurs te vinden, verschillende creatieve opdrachten uit te voeren en de Missing Link zien te achterhalen. Het team met het meest creatieve teamwork zal er uiteindelijk met de hoofdprijs van doorgaan.

The Quest Teams

va € 57,50
Prijs per persoon,
15 - 350 pers.

Company Quiz

Hoe denken uw medewerkers over het product, dienst, beslissingen en concurrenten van uw bedrijf? Hoe is het gesteld met hun algemene, bedrijfs en muziek kennis. Het bedrijfsuitje wat we helemaal gericht op uw organisatie kunnen afstemmen. Dit teambuildingspel is ideaal aan te passen op uw planning zowel tussen of na uw vergaderingen als tijdens een een personeelsfeest waarbij entertainment, muziek, anekdotes en vragen met humor meer centraal zullen staan.

Escape room een
va € 32,50
Prijs per persoon,
20 - 500 pers.

Informatie per teambuilding activiteit

Op de pagina's van de activiteiten vindt u een beschrijving van het spel. Ook vindt u een overzicht van de minimale en maximale grootte van de teams. De prijzen van alle bedrijfsuitjes zijn in de tabel onderaan iedere pagina te vinden.

De wetenschap over werken in teams

Niet voor niets is er ook in de wetenschap al veel aandacht besteed aan het werken in groepen en het samenwerken. Teambuilding is hier een echte vereiste. Op de website van groepsdynamiek vindt u een lijst aan modellen die hier betrekking op hebben. Wij helpen u deze kennis op een luchtige manier in de praktijk toe te passen.