Spring naar inhoud

Bedrijfsuitjes voor uw team

Teambuilding spellen voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest

Op deze pagina treft u een overzicht van de bedrijfsuitjes die Teambuildingspellen.nl aanbiedt.
Onze programma-uitjes zijn allen met uiterste zorg samengesteld en is toegankelijk       voor iedere leeftijd en conditie.

Voor iedereen is er een passende functie met als resultaat dat iedereen betrokken raakt.

Leer op een "luchtige" manier samenwerken.

"Help" de grote ontvoeringsshow

Niet zomaar een bedrijfsuitje waarbij uw collega een hoofdrol speelt, maar een echte thriller om hem of haar vrij te krijgen vanuit de grip van de ontvoerders!

In de grip van gemaskerde mannen wordt het spel gestart door het voorlezen van een losgeld eis. Bitcoins is datgene wat de ontvoerders willen hebben, maar liefst 100 stuks! Na het voorlezen van de brief is het tijd voor actie, de show begint!

ontvoering klant

Op basis van 60 personen: €39.50 p.p excl. btw

"Help" de baas is ontvoerd

Tijdens ons bedrijfsuitje krijgen we onverwacht een videoboodschap waarin wordt medegedeeld dat onze Baas is ontvoerd!

Tijdens dit interactieve teambuildingspel moeten de deelnemers losgeld bij elkaar verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

ontvoering Losgeld spel

tot 30 personen vast €1250, -

31-49 personen vast €1500, -

vanaf 50 personen € 35,00 p.p.

The Game

Bij deze interactieve game jaagt u op challenges in een stad of ander interessant gebied. In teams gaat u op pad, om met elkaar challenges uit te voeren en met variërende foto en video opdrachten punten te verdienen. Vragen over de stad en uw eigen anekdotes zullen niet ontbreken.

the game

Vaste kosten o.b.v. minimaal 20 personen

€ 1.250,00 (vast) excl. BTW

Iedere extra persoon > 20 personen

€ 37,50 p.p.

De Infiltrant

De infiltrant is gebaseerd op het bedrijfsuitje 'wie is de mol?' Niemand is te vertrouwen dus deze middag staat of valt met uw vindingrijkheid en mensenkennis. Tijdens een 3-tal activiteiten moet u proberen de saboteurs of verklikkers die voor het andere team werken te achterhalen. Goed teamwork is nodig om zoveel mogelijk punten te verdienen.

Code spel infiltrant seinen

va € 35,00
Prijs per persoon,
15 - 200 pers.

"Help" Wie is de Mol binnen

Beleef nu zelf het zeer populaire en bekende spel van televisie, vol met humor en bedrog! In ieder team moeten de spelers samenwerken om de opdrachten te voltooien en zo veel mogelijk geld te verzamelen. Eén teamlid is echter de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. Het tweede addertje onder het gras is dat er in dit spel naast geld ook jokers te verdienen zijn!

molbinnen

€ 39,50 p.p. excl. BTW

o.b.v. 60 personen

The DNA Challenge

Het You2 virus breekt uit!

Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke dosis humor, spanning en zelfreflectie.

Uitje challenge

va € 35,00 p.p.
Prijs per persoon,
15 - 350 pers.

Dinner with a Bite

Wie heeft de juiste eigenschappen om de nieuwe Don te worden? Tijdens het nuttigen van een heerlijk diner speelt zich een vurig machtsspel af waarbij de teams elkaar te slim af moeten zijn. De activiteiten rondom het diner zijn competitief en vooral teamwork met fun

Dit bedrijfsuitje is ook uit te breiden met meer vermakelijk entertainment wat ideaal is als u een personeelsfeest wilt organiseren.

kickoff teambuilding spellen

va € 35,00 p.p.
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

Film maken

Met het middagje film maken kiest u voor een bedrijfsuitje en activiteit waarin de nadruk ligt op samenwerking en creativiteit. Een echt teambuildingspel waarbij de deelnemers zelf hun crew samenstellen en aan de slag gaan met een keuze uit verschillende storylines. Na de presentatie van de films krijgt u deze opgestuurd en maakt het middagje film maken tot het bedrijfsuitje met een levenslange herinnering.

Film Maken uitje

va € 39,50 p.p.
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

The Battle

In de Battle activiteit gaan de teams het duel met elkaar aan en worden eigenschappen en competenties als behendigheid, richting, kracht, intelligentie maar ook muzikaliteit op de proef gesteld. De totale groep blijft gedurende dit bedrijfsuitje bijelkaar. Wie neemt de leiding, wie oefent welke taak uit en wie moedigt aan? Bewezen is dat het team met het beste teamwork zal winnen. Vooral fun en fanatisme "brengt het ware karakter van elke deelnemer naar boven" Hoe leuk is het om uw collega of medewerker echt te leren kennen!

Battle Overwinning

va € 30,00 p.p.
Prijs per persoon,
20 - 300 pers.

The Missing Link

Op zoek naar de missing link onderneemt u een mysterieuze Quest door stad of bos en kruisen excentrieke zonderlingen uw pad met cryptisch aanwijzingen en opdrachten. Tijdens dit complete bedrijfsuitje zult u moeten samenwerken om de acteurs te vinden, verschillende creatieve opdrachten uit te voeren en de Missing Link zien te achterhalen. Het team met het meest creatieve teamwork zal er uiteindelijk met de hoofdprijs van doorgaan.

The Quest Teams

va € 37,50 p.p.
Prijs per persoon,
15 - 350 pers.

Company Quiz

Hoe denken uw medewerkers over het product, dienst, beslissingen en concurrenten van uw bedrijf? Hoe is het gesteld met hun algemene, bedrijfs en muziek kennis. Het bedrijfsuitje wat we helemaal gericht op uw organisatie kunnen afstemmen. Dit teambuildingspel is ideaal aan te passen op uw planning zowel tussen of na uw vergaderingen als tijdens een een personeelsfeest waarbij entertainment, muziek, anekdotes en vragen met humor meer centraal zullen staan.

Escape room een
va € 30,00 p.p.
Prijs per persoon,
20 - 500 pers.

Hacked

Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins)
Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg jaagt u op verschillende challenges die in uw scherm verschijnen. Maar let op! Op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap. U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen, chatten en collega’s dwarsbomen met ludieke gadgets. Communiceer met de meesterhacker want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur.

hacked 4

Tarief: vanaf € 35,00 p.p.
Tijdsduur 1.5 uur
Mogelijk aantal: 20 – 350 personen

Toelichting op de citygames

Bij citygames bezoek je een dorp of stad. De meeste gezellige en interessantste routes worden m.b.v. google maps aangemaakt. Daarin zetten we de vragen, rebussen, foto en video-opdrachten op de beste plekken neer. Alle opdrachten hebben als doel: elkaar beter leren kennen en de hele groep betrekken. Dit bestaat uit
- vragen en anekdotes over uw bedrijf en collega’s
- vragen over de stad of dorp waar het uitje gehouden wordt.
- Foto en video opdrachten waarbij de complete groep ingezet wordt
- Foto en Video opdrachten binnen het team maken die over het thema van het uitje gaan

Na de borrel volgt een ludieke prijsuitreiking waarbij de leukste resultaten worden gepresenteerd. Alle foto en videos die met elkaar gemaakt zijn, worden dezelfde dag aan de organisatie van het teambuildingspel gestuurd. Een herinnering om nooit te vergeten.

Maar liefst 98% van de deelnemers zien deze “luchtige” uitjes als zeer effectief en motiverend voor een betere samenwerking.

Informatie per teambuilding activiteit

Op de pagina's van de activiteiten vindt u een beschrijving van het spel. Ook vindt u een overzicht van de minimale en maximale grootte van de teams. De prijzen van alle bedrijfsuitjes zijn in de tabel onderaan iedere pagina te vinden.

De wetenschap over werken in teams

Niet voor niets is er ook in de wetenschap al veel aandacht besteed aan het werken in groepen en het samenwerken. Teambuilding is hier een echte vereiste. Op de website van groepsdynamiek vindt u een lijst aan modellen die hier betrekking op hebben. Wij helpen u deze kennis op een luchtige manier in de praktijk toe te passen.