Spring naar inhoud

Christmas Calender Challenge

Christmas Calendar Challenge

Individueel en samen in teams spelen! Inclusief de keuze uit: 5 - 14 dagen spelen op basis van 10 minuten per dag.

Kerst

Het perfecte kerstcadeau na dit gekke jaar! Hebben jullie het jaarlijkse bedrijfsuitje wegens corona moeten verzetten? Willen jullie dit bizarre jaar met zijn allen tóch nog goed afsluiten? En vinden jullie het ook zo lastig om een origineel kerstcadeau samen te stellen? Dan is deze Christmas Calendar Challenge echt iets voor jullie!

Individueel spelen maar samen met je collega's:
Tijdens dit interactieve bedrijfsspel (op het bedrijf of eigen locatie/thuis) krijgt iedere collega een persoonlijke kalender toegestuurd, voor bijvoorbeeld de maand december.
Via een vooraf te downloaden app kunnen zij een QR-code van deze kalender scannen, waarna er challenges op hen staan te wachten! zoals vragen, hints, minigames en foto/video opdrachten.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van Kerstopdrachten: Uiteraard kunnen we deze vragen helemaal aanpassen op jullie wensen.

  • Maak een korte video waarin je omschrijft hoe je ideale kerstgeschenk/ wens eruit zou moeten zien
  • Zing minimaal 1 couplet of maak eigen rap van je favoriete kersthit
  • Maak een foto van jezelf zoveel mogelijk in de kerstsfeer.
  • Omschrijf in een video hoe je ideale (kerst)event eruitziet met je collega’s
  • Hoe moet volgens jou de toekomst(ige) (kerst viering) op het werk eruit zien.
  • Speel de volgende mini game: Speel een kerst memory!
  • Speel de volgende minigame: Maak de kerst puzzel compleet!

Indien gewenst kunnen wij dit spel (gedeeltelijk) voor u personaliseren! Er kunnen tot maar liefst 10 eigen vragen en foto/video opdrachten over uw bedrijf/ medewerkers worden toegevoegd aan het spel.

Ook kunt u er als werkgever voor kiezen om een extra bewegingselement toe te voegen. Dit zorgt er voor dat de deelnemers eerst 200, 300 of 500 meter moeten wandelen, alvorens zij de challenges kunnen activeren.

Wilt u het event nog meer personaliseren? Dan kan er ook een fysiek presentje aan gekoppeld worden! Extra leuk maakt het met eigen vragen (foto, video, logo, cadeau).

De frequentie spreken we van te voren met u af. "Elke periode is mogelijk, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks." De duur van de opdrachten zijn afhankelijk van de wensen tussen de 5 en 15 minuten per dag

"De Challenge is zelfs mogelijk als een eenmalig event"

Goede antwoorden en top beeldmaterialen leveren de deelnemers/ teams punten op en de vraag is wie er aan het einde bovenaan staat. U zult merken dat deze strijd dagelijks het onderwerp van gesprek gaat worden en dat de werknemers er alles aan gaan doen om de opdrachten te voltooien! De prijsuitreiking vindt plaats op een gewenst tijdstip, bijvoorbeeld een al dan niet virtuele nieuwjaarsborrel! Natuurlijk krijgen jullie dan ook alle gemaakte beelden van alle deelnemers toegestuurd.

Deelnemers kunnen dit spel individueel vanuit huis of tijdens een pauze met elkaar op het werk spelen. Het spel is een leuke manier om iedereen weer even ontspannen samen te brengen! Door middel van deze kalender geeft u uw kerstcadeau een heel nieuwe dimensie.

Het programma kan ook helemaal op maat gemaakt worden!

Info en idee gericht op uw evenement:
Aantal dagen programma (kunnen jullie zelf bepalen van 5 tot 14 dagen)

  • Iedere speler heeft een telefoon nodig met stappenteller, dit is het geval bij alle iphones (7 en hoger) en alle Samsung toestellen na 2017 mét de laatste software update. Huawei en andere toestellen bevatten niet altijd een stappenteller, dit kan worden nagegaan bij de betreffende website van de telefoonbouwer.
  • Iedere speler zit in een team van 7 personen, welke samenwerken om de beste teamscore te behalen. Tussendoor zullen de scores altijd te zien zijn. Graag zelf een teamindeling maken.
  • Na het spelen zal de het beste team en speler worden onthuld!

 

Voorbereidingen:
1 dag voor het spel ontvangen alle deelnemers twee e-mails. Hiervoor dient u een lijst aan te leveren met alle email adressen en bijpassende namenlijst.
Belangrijk: De deelnemers krijgen elkaars emailadressen niet te zien, tevens kunnen ze elkaars locatie tijdens het spel ook niet volgen, dit is namelijk in strijd met de AVG regels.
De twee e-mails bestaan uit één met instructie, kerst kalender en uitleg van het programma. De tweede email is een persoonlijke QR code voor de speler.

Locatie: Op uw bedrijfs of eigen locatie te spelen.

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 30 personen€ 1.195,00
30 personen of meer€ 35,00 p.p.

* Prijs is inclusief: totale begeleiding en prijs winnende team.

- Locatie en Catering op locatie is optioneel

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!