Spring naar inhoud

Christmas Challenge meerdaags

Christmas Challenge (meerdaags)

Wil jij het jaar 2022 op een leuke manier afsluiten?

Boek dan nu een meerdaags event!

Wat mag je verwachten?

Kalender

Meerdaagse events:

Het leukste cadeau voor jouw collega’s is de December Speelkalender. Dit is een meerdaags spel, wat dagelijks kan worden gespeeld. In de pauzes met andere collega’s of gewoon op het gemak ’s avonds op de bank. Een dag vergeten om te spelen? Geen probleem, dan speel jij de dag erna toch gewoon twee dagen uit!

We starten met een kick-off op locatie. In thema van het spel komen wij een korte introductie geven, inclusief een eerste spelactiviteit. Het doel hiervan is om in de sfeer te komen en het enthousiasme van de deelnemers aan te wakkeren!

Tip: De kick-off kan goed worden gecombineerd met een vergadering of andere bijeenkomst.

Tijdens de uitleg ontvangen alle deelnemers een speelkalender (zoals die hiernaast).
Vanaf dit moment is het spel gestart. De duur van het spel wordt vooraf in overleg bepaald. Het spel wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, met een eigen mobiele telefoon. Met deze telefoon kunnen de spelers een QR-code van de kalender scannen en de opdracht voltooien. Een deel van de opdrachten is individueel, andere opdrachten moeten in teams worden voltooid. Het is aan de spelers zelf om dit goed af te stemmen met elkaar. Wij zullen de deelnemers erop wijzen dat het leuk is om dagelijks één of twee opdrachten te voltooien, bijvoorbeeld in de pauze. Deelnemers zijn echter vrij om de opdrachten te voltooien wanneer zij dit willen.

Bij alle opdrachten zijn er punten te verdienen! Welke speler en welk team scoort het beste? Dit blijft spannend tot op de laatste dag.
Die ranking wordt actueel bijgehouden en kunnen de spelers dagelijks bekijken. Je zult zien dat de competitieve sfeer op de werkvloer hierdoor steeds meer toeneemt!

Aan het einde van de speelduur sluiten we af met een fysieke prijsuitreiking. Dit kan ook weer op het bedrijf zijn, óf in een horecagelegenheid in de buurt. Hier worden indien mogelijk alle gemaakte beelden getoond en worden de winnaars in het zonnetje gezet. Natuurlijk is dit een mooie gelegenheid voor de directeur om terug te kijken op het afgelopen jaar en om iedereen een fijne kerstvakantie te wensen.

 

Programma Christmas Challenge:

We starten met een show van de kerstman op locatie. Op grappige wijze introduceert hij het spel en bouwt de sfeer naar kerstmis alvast op. Nog maar een paar weken werken jongens!

Wil je tijdens deze funchallenge een politiek correcte kerstman of juist eentje met een andere stijl? Die keuze krijg je als klant vooraf!

Alle opdrachten in het spel zijn in kerstthema.
De kalender loopt van 1 tot 24 december.
Zo werken we letterlijk en figuurlijk richting kerst.

Het spel eindigt in de week vóór kerst. Deze afsluiting kan goed worden gecombineerd met een leuke afsluiting van het jaar en het uitdelen van alle kerstpakketten.

Tip data: 1-10 december starten - 19-24 december afsluiten

Prijzen

Aantal personen Prijs per persoon (excl. BTW)
30 - 40 personen€  49,50 p.p.
41 - 75 personen€  48,00 p.p.
76 – 120 personen€  39,50 p.p.
121  of meer personen€ 42,50 p.p.
  • 2 begeleidings momenten op uw (eigen) gekozen locatie (de opstart en afsluiting),
  • App tokens, organisatie van spel (helpdesk en beoordeling), één kalender per persoon, de reiskosten, de prijsjes voor de top 3 en het beste team en alle beelden na afloop toegestuurd.
  • Prijzen zijn excl. eventuele afspraken bij horeca-locaties.

Optioneel: Eigen input > tot 10 eigen opdrachten €350,- per spel, geleverd op een aparte kalender.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!