Spring naar inhoud

Christmas Challenge (game)

Christmas Challenge (onlinegame)

 

Het perfecte kerstcadeau na dit gekke jaar! Hebben jullie het jaarlijkse bedrijfsuitje wegens corona moeten verzetten? Willen jullie dit bizarre jaar met zijn allen tóch nog goed afsluiten? En vinden jullie het ook zo lastig om een origineel kerstcadeau samen te stellen? Dan is deze Christmas Calendar Challenge echt iets voor jullie!

christmasgame

Tarieven:
Tot 20 personen: vast  € 1.395,00   excl. BTW
21-30 personen:  vast  € 1.495,00   excl. BTW
31-42 personen:  vast  € 1.595,00   excl. BTW
43-70 personen:  vast  € 39,50 p.p. excl. BTW
71 of meer pers:  vast  € 35,00 p.p. excl. BTW

Tijdens dit interactieve bedrijfsspel krijgt iedere werknemer een persoonlijke kalender toegestuurd, voor de maand december. dagelijks of wekelijks kunnen zij (via een vooraf te downloaden app) een QR-code van deze kalender scannen, waarna er 5 challenges op hen staan te wachten! Met vragen, minigames en foto/video opdrachten, zoals:

-             Maak een foto waarop je eruit ziet als een kerstman
-             Beantwoordt de volgende vraag: Sinds wanneer viert men Kerst in Nederland?
-             Speel de volgende mini game: Speel een kerst memory of maak de puzzel                                compleet!

Goede antwoorden en top beeldmaterialen leveren de deelnemers punten op en de vraag is wie er aan het einde van de maand bovenaan staat. U zult merken dat deze strijd dagelijks het onderwerp van gesprek gaat worden en dat de werknemers er alles aan gaan doen om de opdrachten te voltooien! De prijsuitreiking vindt plaats op een gewenst tijdstip, bijvoorbeeld een al dan niet virtuele nieuwjaarsborrel! Natuurlijk krijgen jullie dan ook alle gemaakte beelden van alle deelnemers toegestuurd.

Indien gewenst kunnen wij dit spel gedeeltelijk voor u personaliseren! Er kunnen tot maar liefst 30 eigen vragen over het bedrijf / medewerkers worden toegevoegd aan het spel. Ook kunt u er als werkgever voor kiezen om een extra bewegingselement toe te voegen. Dit zorgt er voor dat de deelnemers dagelijks eerst 200, 300 of 500 meter moeten wandelen, alvorens zij de challenges kunnen activeren. Wilt u het event nog meer personaliseren? Dan kunt u er op de feestdagen (sinterklaas / kerst / oudjaarsdag) ook een fysiek presentje aan koppelen!

Deelnemers kunnen dit spel individueel vanuit huis of gezamenlijk tijdens een pauze spelen. Ook al werkt iedereen vanuit huis, dan is dit een leuke manier om iedereen even samen te brengen! Door middel van deze kalender geeft u uw kerstcadeau een heel nieuwe dimensie.

christmasgametwo