Spring naar inhoud

CO-FIT Challenge teambuilding

CO-FIT Challenge
(ook als online-event)

De Fit Challenge, samen met je collega’s maar toch apart van elkaar, om ook in beweging te blijven. Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar door middel van een persoonlijk spel! Eenmalig of dagelijks kan men, in de eigen omgeving, deelnemen aan het spel.

challenge

Kosten Spelprogramma:

Tot 20 personen: vast  € 1.395,00   excl. BTW
21-30 personen:  vast  € 1.495,00   excl. BTW
31-42 personen:  vast  € 1.595,00   excl. BTW
43-70 personen:  vast  € 39,50 p.p. excl. BTW
71 of meer pers:  vast  € 35,00 p.p. excl. BTW

Foto, video opdrachten, challenges, hints en vragen worden geactiveerd nadat men de benodigde meters heeft afgelegd. Deze afstand is instelbaar op uw gewenste niveau. Na de dagelijkse wandeling moet er op een vooraf ontvangen kalender een QR code gescand worden, waarna de opdrachten open gaan en men deze kan voltooien om punten te behalen!
Om het competitie element te bevorderen worden de scores bijgehouden in een ranking.

Iedere dag zijn er nieuwe opdrachten, welke enkel en alleen open gaan indien men het juiste aantal meters heeft afgelegd. Na 30 dagen zal hier een winnaar uitkomen, welke niet alleen fitter is geworden door het spel te spelen maar tevens het voor elkaar heeft gekregen om met kennis en improvisatievermogen zijn of haar collega’s te verslaan in een spannende game!

De mogelijke opdrachten zijn onderverdeeld in vragen, minigames en foto/video opdrachten, zoals: Geef een bootcamp van 30 seconden aan je collega’s (video)! Maak een foto hoe jij eruit zou zien na het lopen van een marathon / als sporter in de jaren 80? / Mix de atleten met de juiste sport in een mini-game en beantwoordt een divers aanbod aan vragen.

Extra leuk maakt het ook om het programma te personaliseren met eigen vragen (foto, video, logo, cadeau).
Het programma kan ook helemaal op maat gemaakt worden.
Vraag ons om een programmavoorstel!

LocChallenge
mapChallenge