Spring naar inhoud

De Dropping Challenge

De Dropping Challenge:

Beleef een memorabel bedrijfsuitje of teambuilding-event met dit duinavontuur. Een dynamisch teamuitje wat een mix van leiderschap, strategisch denken, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral veel plezier zal opleveren!

 

dropping met legertruck 2

Het Spel:

Midden in een intense strijd met rivalen is het aan jouw team om een dreigende invasie te voorkomen! Jullie uitdaging is om als eerste de enigma te kraken en als overwinnaars uit de strijd te komen!

Deelnemers gaan op zoek naar een waardevolle kist om onsterfelijk te worden, maar dit is pas mogelijk na het voltooien van enkele opdrachten tijdens de 'sterfelijke' fase, zoals het onderzoeken van een bunker met het hele team.

Tijdens het Duinavontuur fungeer je als de codebrekers en een invasie te dwarsbomen. Bedenk samen met je team een doordachte strategie om de meeste punten te verdienen en andere teams te slim af te zijn, maar blijf alert op de tegenstanders! Uitgerust met een iPad, maak je in teamverband mijnen onschadelijk door raadsels, brainkrakers, minigames op te lossen en waardevolle aanwijzingen te verzamelen. Met elke voltooide opdracht komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing om de enigma te kraken en de vijand te slim af te zijn. Red het land en leid jouw team naar de overwinning in het Duinavontuur!

Ieder Team een eigen wapen:

Voor het Duinavontuur krijgt elk team een iPad met een kaart van het spelgebied. Hierop voer je verschillende opdrachten uit, kun je chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden om de code te kraken en de tegenstanders te verslaan. Zodra alle aanwijzingen zijn verzameld, krijgen de teams de kans om de enigma te ontcijferen tijdens een spannend eindspel. Kortom, een levendig buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan. Het Duinavontuur is zowel overdag als 's avonds te spelen.  Onze ervaren begeleiders zorgen voor enige kennis van jouw organisatie, wat resulteert in een hilarische prijsuitreiking na deze boeiende activiteit.


Locatie Teambuildingspel:

- Gelderland: De Veluwe nabij Apeldoorn (optioneel met legertrucks)
- Noord-Brabant: Drunense Duinen
- Noord-Holland: IJmuiden
- Utrecht: De Soesterduinen
- Zuid Holland: Hoek van Holland

Graag informeren we jullie over de passende Horecagelegenheden

 

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 34 personen€     1.475,00 (vast)
35 - 45 personen€     1.595,00 (vast)
46 - 60 personen€        37,50 p.p.
61 of meer personen€        36,00 p.p.
  • Tarieven drank en diner is afhankelijk van de gekozen locatie.
Game the 3
city challenge met fiets