Spring naar inhoud

De Infiltrant | Spelprogramma

De Infiltrant: Wie is de Mol?

Het teambuilding spel ‘De infiltrant’ is gebaseerd op het spel ‘Wie is de Mol?’ Niemand is te vertrouwen… Deze middag staat of valt met uw vindingrijkheid en mensenkennis. Wie heeft de mollenstreken door? Wie weet ‘de Mol’ te ontmaskeren?

infitrant gent

 

 

Actie, Spanning en Strategie

Een ideaal teambuilding spel met een flinke portie gezelligheid!
Wie is de Mol/ Infiltrant: een uitje vol adrenaline en sensatie
Je dacht dat je volledig je collega’s kan vertrouwen?  Tijdens ons Wie is de Mol uitje maken wij een route rondom uw eigen gekozen locatie. Wie is de Mol is het bedrijfsuitje om je collega's echt te leren kennen. Wie vertrouw je en wie durft je de opdrachten uit te laten voeren namens de groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.

 

Het programma:
Elke deelnemer krijgt vooraf van de spelleider(s) op discrete wijze te horen wat zijn functie zal zijn tijdens het spel. Jullie groep wordt verdeeld in verschillende subgroepen, die het gebied rondom de locatie met behulp van een ipad intrekken. In elke groep bevindt zich een mol: een persoon die in dienst van de andere groep alles in de soep moet laten lopen zonder hierbij verdacht te worden. Wie is de grote saboteur in het spel? De vooraf geselecteerde saboteurs zijn ingelicht per brief. Ze weten exact hoe ze jullie moeten saboteren. Wie vertrouw je en wie durf je opdrachten uit te laten voeren namens jullie groep? Wie wordt er verdacht na iedere spelronde en wijs je uiteindelijk als dader aan.
De goede oplossingen levert het team extra punten op. Of gaat de Mol met de eer strijken omdat hij niet geraden wordt.

 

De opdrachten!
Het spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende teambuilding opdrachten en minigames in 3 tot 4 verschillende gebieden. Ieder gebied heeft zijn eigen opdrachten waarbij in het ene gebied quizvragen en in de andere foto-opdrachten en brainkrakers gespeeld gaan worden. Na iedere ronde sluit het team af met een stemronde om vervolgens naar het andere gebied te gaan. Let op onderweg voor de boobytraps die min punten kunnen kosten; de mol kent ze!
Als het team de goede mol aanwijst verdienen ze daar geld/punten mee. De Mol zal er alles aan willen doen om ongezien te blijven en heeft er voor zichzelf baat bij om de teampot zo laag mogelijk te houden.
Tijdens de ludieke prijsuitreiking wordt het winnende team en de Mol van de dag bekend gemaakt. Tijdens de borrel zullen de mollen met veel plezier vertellen hoe ze jou en je collega’s om de tuin hebben geleid!

Het programma ziet er als volgt uit (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)
12.30 uur:       Teambuildingspellen op locatie; Voorbereidingen en check;
13.30 uur:       Instructie, indeling teams en start uitleg
14.00 uur:       Start Spel
16.00 uur:       Laatste team retour; graag borrel door u zelf te organiseren
16.15 uur:       Prijsuitreiking en onthulling van de Mollen
16.25 uur        Einde programma

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 29 personen€  1.350,00
30 - 39 personen€  1.450,00
40 - 50 personen€  1.670,00
51 of meer personen€        35,00 p.p.
Prijs is inclusief:      - Begeleiding, uitnodiging mollen, spelmaterialen, prijs winnende team                                        en reiskosten binnen de randstad 
Prijs is exclusief:     - BTW en catering bij een Horecagelegenheid.
                               
Het programma is eenvoudig vanaf uw eigen locatie te organiseren.
Vraag vrijblijvend meer informatie aan!