Spring naar inhoud

De Uitdaging | Citygames

De Uitdaging

De Uitdaging is een programma waarbij door de combinatie van spel en reflectie nieuwe talenten en inzichten boven komen drijven. Leer samenwerken tijdens deze citygames.

wie-is-de-mol activiteit

Categorie Citygames
Prijs € 57,50 p.p bij
70 pers.
Tijdsduur 5 uur
Personen 15 – 350 personen

Ontdek nieuwe talenten!

De Uitdaging is een uniek programma van onze teambuilding spellen waarbij u spelenderwijs de confrontatie aangaat met uzelf en uw collega’s. behalve het spel en de bijbehorende spanning is reflectie op jezelf als individu en als lid van de groep een belangrijk onderdeel van dit programma.

De teams gaan op zoek naar een koffer die dient te worden gevonden door het volgen van een route waarin u wordt blootgesteld aan uiteenlopende uitdagingen.

Iedere opdracht is gekoppeld aan het bemachtigen van een aanwijzing om verder te komen in het spel.

Het Spel:

De schat, in de vorm van een koffer, kan slechts worden geopend met 1 sleutel die door het winnende team zal moeten worden gevonden door het zo goed mogelijk uitvoeren van de opdrachten.

Na de introductie gaan de teams zelfstandig op pad om, met behulp van een kaart en een codesysteem, de verschillende locatiepunten op te sporen. Op elk punt dient het team uitdagende opdrachten te volbrengen.

Een aantal beproevingen ligt vast en worden afgewisseld met zogenoemde ‘Alerts’ waarbij iemand uit het team zo snel mogelijk een opdracht moet ophalen bij de spelleiding.

Iedere opdracht is gekoppeld aan een competentie die spelenderwijs op de proef wordt gesteld. De bedoeling is dat uw medewerkers op ongedwongen wijze, uit hun “comfort zone” stappen en hun grenzen verleggen.

 

De verschillende opdrachten zijn:

 1. Inventief: Een Sketch.
  De deelnemers krijgen een rol vanuit verschillende perspectieven. Zij die normaal het hoogste woord voeren krijgen een opdracht waaruit blijkt dat juist zwijgen soms goud is en andersom. We stellen de rolverdeling samen op grond van onze voorkennis over de functies die mensen binnen de organisatie bekleden. “Het moet vooral Luchtig zijn”
 2. Creatief: Een gerecht of een lied.
  Het maken van een gerecht (tapas) op basis van lukraak gekozen ingrediënten. Wie verzint het recept? Wie kneedt en snijdt? Wie proeft en durft het resultaat aan de collega’s voor te schotelen na afloop tijdens de borrel? Het schrijven van een lied op basis van lukraak gekozen elementen. Wie verzint de songtekst? Wie verzint de melodie? Wie bespeelt een instrument? Welk team durft het lied ten overstaan van de collega’s uit volle borst ten gehore te brengen tijdens de borrel?
 3. Competatief: een actieve uitdaging met de wil om te winnen.
  Fysiek. Wie is de sterkste? Wie durft de krachtmeting aan in sport en spel? Wie eindigt met de meeste (doell)punten op het hoogste podium?
  Intellectueel. Wie is de slimste? Wie kan in steeds minder tijd steeds moeilijker vragen beantwoorden en de ander te slim en snel af zijn?
 4. Sensitief: Het maken van een film.
  Soap. Verdeel de rollen zo onlogisch mogelijk en verzin een kort scenario op de werkvloer. Welke ondeugende secretaresse kruipt zonder blikken of blozen in de huid van de serieuze manager? En welke computerfreak blijkt stiekem toch een salesman te zijn?Commercial. Leef je in in de opperhoofden van de organisatie en overtuig hen tijdens de borrel met een promotiefilmpje! Wie loopt al jaren met de meest briljante formule op zak of welke stuurlui blijken niet voor niets aan wal te staan?
 5. Assertief: Stel in een publieke ruimte je eigen koor en publiek samen en ga met de pet rond.
  Wie weet binnen een half uur een meerstemmig stuk te componeren en haalt het meeste geld op?

De Uitdaging is een programma waarbij nieuwe talenten en inzichten boven komen drijven. Door de combinatie van spel en reflectie is de Uitdaging een unieke kans om in een ontspannen sfeer een nieuwe, frisse blik op jezelf, je collega’s en de organisatie te werpen!

Aantal personenPrijs per persoon
15 – 34 personen€ 117,50 p.p.
35 – 54 personen€ 82,50 p.p.
55 – 69 personen€ 64,50 p.p.
70 personen of meer€ 57,50 p.p.
Prijs is inclusief spelmaterialen en locatie

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!