Spring naar inhoud

Dinner with a Bite | Diner en spel

Dinner with a Bite

Wie heeft de juiste eigenschappen om de nieuwe Don te worden? Tijdens het nuttigen van een heerlijk diner speelt zich een vurig machtsspel af waarbij de teams elkaar te slim af moeten zijn.

Godfather-verkiezing-dinner Show

Categorie Diner en spel
Prijs € 59,50 p.p bij
70 pers.
Tijdsduur 4 uur
Personen 20 – 300 personen

Een interactief Maffia Diner Show

Een diner met een pittige bite! U wordt ongemerkt meegesleept in de sluwe wendingen van een vurig machtsspel dat zich onderhuids afspeelt aan een chic gedekte tafel met de heerlijkste gerechten en de intiemste conversaties.

Wie heeft de juiste eigenschappen om de nieuwe Don te worden nu Don Cappuccino zijn positie ter beschikking stelt? Tijdens deze actieve dinnershow zult u elkaar nodig hebben om de ander te slim af te zijn. Improvisatie, strategie en een vleugje Italiaans temperament zijn de hoofdingrediënten van dit onvergetelijke diner!

Elk team van maximaal tien personen wijst het hoofd van de familie aan, de Don. Om de nieuwe maffiabaas te worden moet elke familie verschillende maffiose praktijken ondergaan met als doel het verhogen van het familiekapitaal.

Don Cappuccino voorziet op slinkse wijze elke familie van ‘voorinformatie’. U kunt gedurende het diner uw hart uitstorten bij de vertrouwelingen die met overtuigende flair hun diensten aanbieden maar wie spreekt de waarheid?

Of zet u uw geld in in het casino waar weddenschappen troef zijn? Breng een bezoekje aan Wall Street en sluit een geheime deal!

Wie overtuigt de ander van de leugens waar hij zelf in is gaan geloven en eindigt de avond met de bloedmooie dochter van Don Cappuccino aan zijn zij?

Aantal personenPrijs per persoon
15 – 34 personen€ 79,50 p.p.
35 – 54 personen€ 69,50 p.p.
55 – 69 personen€ 65,00 p.p.
70 personen of meer€ 59,50 p.p.
Prijs is inclusief zaalhuur, acteurs, spelmaterialen, prijs winnende team, locatie, diner tot € 17,50 p.p. en 4 drankjes

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!