Spring naar inhoud

Duin-Dropping

Duin-Dropping

Voor iedere doelgroep een toegankelijk en memorabel teambuilding-event in de duinen, langs de kust of op de veluwe met een boeiend (duin) Avontuur.  Dit dynamische team en bedrijfsuitje belooft een mix van leiderschap, strategisch denken, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral veel plezier!

 

dropping met legertruck 2

Het Spel:
Voor iedere doelgroep mogelijk (geen fysieke onderdelen voor iedereen)

Midden in een intense strijd met rivalen en een dreigende invasie, is het aan jouw team om deze bedreiging te voorkomen! Verschillende crypto-analytische diensten hebben de belangrijke taak om onderschepte gecodeerde berichten te ontcijferen. Jullie uitdaging is om als eerste de enigma te kraken en als overwinnaars uit de strijd te komen!

 Ieder team vertegenwoordigt een land waarvan ze deze (fantasie of echt) zelf mogen bedenken. Na de uitleg wijst iedereen binnen het team een captain (commandant/generaal) aan en deze krijgt de opdracht om een eigen workout warming up op te zetten.

Tijdens het Duinavontuur fungeer je als de codebrekers, belast met cryptische raadsels op te lossen en een invasie te dwarsbomen. Bedenk samen met je team een doordachte strategie om een betere missie te voltooien en andere teams te slim af te zijn, maar blijf alert op de tegenstanders! Uitgerust met een iPad, voltooi je in teamverband, foto-video-opdrachten, minigames, raadsels en eigen vragen. Dit ook als doel om waardevolle aanwijzingen te verzamelen.

Foto of Video-opdrachten. Enkele voorbeelden als:
Maak een video dat iedereen in het gareel loopt of organiseer als commandant/ generaal  een bootcamp van 30 seconden met je team of verzin en voer een eigen mars uit en film dit etc.
Je kunt chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en diverse raadsels oplossen om de code te kraken en de tegenstanders te verslaan. Zodra alle aanwijzingen zijn verzameld, krijgen de teams de kans om de codeermachine te ontcijferen tijdens een spannend eindspel.  Met elke voltooide opdracht komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing om de missie te voltooien en de vijand te slim af te zijn. Red het land en leid jouw team naar de overwinning in het Duinavontuur!

Kortom, een levendig buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan!

Het programma (voorbeeld) ziet er dan als volgt uit (starttijd bepaalt u zelf)
13.00 uur Ontvangst op locatie
13.30 uur Teamindeling en instructie
13.45 uur Start met workout van de commandant
15.45 uur Laatste team retour; (borrelen)
16.00 uur Hilarische prijsuitreiking en evaluatie
16.10 uur Einde van Het programma; uw gasten hebben nog de tijd om na te borrelen en daarna evt. met elkaar gezellig te eten

 

 

Locatie Teambuildingspel:

- Gelderland: De Veluwe nabij Apeldoorn (optioneel met legertrucks)
- Noord-Brabant: Drunense Duinen
- Noord-Holland: IJmuiden
- Utrecht: De Soesterduinen
- Zuid Holland: Hoek van Holland

Graag informeren we jullie over de passende Horecagelegenheden

 

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 34 personen€     1.475,00 (vast)
35 - 45 personen€     1.595,00 (vast)
46 - 60 personen€        37,50 p.p.
61 of meer personen€        36,00 p.p.
  • Tarieven drank en diner is afhankelijk van de gekozen locatie.
Game the 3
city challenge met fiets