Spring naar inhoud

FIT Challenge teambuilding

De Challenge
(online-event)

De Challenge, samen met je collega’s maar toch apart van elkaar door middel van een actief spel! Eenmalig of dagelijks kan men, in de eigen thuis omgeving, deelnemen aan het spel.

challenge

Een online game maar in teams ingedeeld met je collega's (eenmalig of elke dag spelen over een gewenste tijdsperiode) 


Een nieuwe Challenge in 2021: 
Na dit gekke jaar! Hebben jullie het jaarlijkse bedrijfsuitje wegens corona moeten verzetten?  Zien jullie het nieuwe jaar ook als een challenge?

Individueel spelen maar in teams ingedeeld met je collega's (online):
Tijdens dit interactieve bedrijfsspel (eigen locatie of thuis) krijgt iedere werknemer een persoonlijke kalender toegestuurd, voor een afgesproken tijdsperiode.
Via een vooraf te downloaden app kunnen zij een QR-code van deze kalender scannen, waarna er challenges op hen staan te wachten! in een breed en actuele thema's aan vragen, hints, minigames en foto/video opdrachten.

Spel:
Alle medewerkers kunnen het spel nu zelfstandig thuis of op iedere willekeurige locatie spelen. Hierbij worden zij ingedeeld in teams (online). Het spel kan als eenmalig event maar ook dagelijks worden gespeeld. Op ieder van te voren afgesproken tijdsbestek kunt u in de eigen omgeving deelnemen aan het spel.

Via zoom of mail geven we instructies en per keer krijgt u opdrachten om te downloaden. Zoals foto, video opdrachten, challenges, hints en vragen. Op een vooraf ontvangen kalender zal door iedereen persoonlijk een QR code gescand worden. Pas daarna gaat het spel "lopen".
Op het afgesproken moment staan er steeds nieuwe opdrachten klaar.


Optioneel: Walking Together; Eerst bewegen en dan de ludieke opdrachten:

Optioneel= dat de deelnemers de opdrachten pas kunnen openen als zij eerst het van te voren afgesproken aantal stappen hebben afgelegd. Uw medewerkers worden zo gestimuleerd om regelmatig te wandelen.
De afstand is instelbaar op elk gewenste niveau, bijvoorbeeld 200, 300 of 500 meter.

Om het competitie element te bevorderen worden de scores bijgehouden in een ranking.

Aan het einde zal hier een winnaar uitkomen, die niet alleen "fitter" is geworden door het spel te spelen maar het tevens voor elkaar heeft gekregen om met kennis en improvisatievermogen zijn of haar collega’s te verslaan in een spannende game!

De mogelijke voorbeeld opdrachten zijn onderverdeeld in vragen, minigames en foto/video opdrachten, zoals:

-              Maak een korte video van 20 seconden en vertel wat je beste/leukste moment van                 de afgelopen tijd op het werk geweest is
-              maak een foto of korte video hoe jij je collega's kan laten lachen of motiveren
-              Maak een korte video waarin je omschrijft hoe je ideale feest of toekomst met je                   collega's eruit zou moeten zien
-              Idem voor je nieuwjaarswens op werk of privé
-              Speel de volgende mini game: welk valuta teken hoort bij welk land
-              Mix de atleten met de juiste sport in een mini-game en beantwoord een divers                       aanbod aan vragen.

Extra leuk maakt het ook om het programma te personaliseren met eigen opdrachten (foto en video afbeeldingen, logo, cadeau)

Het programma kan helemaal op maat gemaakt worden. En is ook mogelijk als een eenmalig event.

Vraag ons om een programmavoorstel!

Prijzen

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 35 personen€  1.295,00
36 - 42 personen€  2.100,00
42 - 70 personen€        37,50 p.p.
71 of meer personen€        35,00 p.p.

Als online programma:

Tot 35 personen: € 1.295,- (vast bedrag)
35 personen of meer € 35,- p.p.

LocChallenge
mapChallenge