Spring naar inhoud

Sloepen Challenge

De Sloepen Challenge:

Op zoek naar een interactieve game vol teambuilding en plezier? Verken samen met je collega’s de prachtige grachten van Utrecht. Leiden, Zwolle of Amsterdam tijdens de uitdagende Sloepen Challenge. Aan boord van een privé sloep per team, ontdek je de stad vanaf het water terwijl de strijd onderling losbarst.

Sloepen Challenge teambuilding 2


Competitieve Teambuilding
:

Test jullie vaardigheden als zeelieden terwijl jullie rivaliserende teams aftroeven. Wie wordt de kapitein van het team? Wie navigeert het team moeiteloos door de grachten en neemt de rol van navigator op zich? Verdeel de taken en stap aan boord van de sloep. Het avontuur begint! In teams volg je een route, beantwoord je vragen, voer je foto, video, raadsels en minigame opdrachten uit en probeer je de tegenstanders te slim af te zijn. Werk samen en stuur recht op de overwinning af!

Tijdens de Sloepen Game maak je op een unieke wijze kennis met de hoogtepunten van Utrecht. Heb je ooit de Domtoren vanaf het water bewonderd? Langs de Oudegracht en de singels vaar je langs prachtige werfkelders, historische gebouwen en bruggen, en geniet je van het groen dat Utrecht te bieden heeft.

 

Het Spel (Utrecht als voorbeeld):

Met maximaal 10 personen per sloep ga je tijdens de Sloepen Game het water op om zoveel mogelijk vragen en opdrachten correct uit te voeren en punten te verdienen. Gewapend met een iPad navigeer je door de grachten en singels van Utrecht. Iedereen kan deelnemen, zonder vaarbewijs, en van jong tot oud zal genieten van dit spel.

Teambuilding in Stijl: Werk samen met je collega's, allemaal onder begeleiding van een ervaren spelleider.

Naast het varen over de grachten, leveren de opdrachten en raadsels voor spanning tot aan de finish. Alleen na correcte antwoorden krijgt het team de coördinaten voor de volgende locatie. Welk team combineert intelligentie met strategie en teambuilding?

Met één iPad per team kun je chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video- en foto-opdrachten uitvoeren. Na afloop ontvang je een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Bovendien geven we je de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren met eigen vragen, opdrachten en branding. Het is niet zomaar een spel; het is een real-life ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets. Kortom, een avontuur dat je niet mag missen!

Geniet van de zorgeloze organisatie dankzij onze professionele spelleider, die het spel zal leiden en zorgen voor een vlotte start, begeleiding tijdens het spel en een afsluiting met een prijsuitreiking.

De Sloepen Game is de keuze voor een perfect Teambuildinguitje.


In Leiden:

Ervaar de unieke Binnenstad: Verken de historische binnenstad van Leiden langs iconische grachten zoals het Rapenburg, de Nieuwe Rijn en de Oude Vest. Een bedrijfsuitje dat verder gaat dan de norm!

In Amsterdam:

Vaar langs de Iconische en beroemde grachten, inclusief de Keizersgracht, Herengracht, Prinsengracht, en meer, en ontdek de charme van Amsterdam.

Op aanvraag ook in Amersfoort, Zwolle en Alkmaar mogelijk.


Programma tijdsplanning Voorbeeld (starttijd bepaalt u zelf)

  • 13.30 uur ontvangst op locatie
  • 13.45 uur Uitleg en teamindeling
  • 14.00 uur Inscheping en start Sloepen Challenge
  • 16.00 uur Einde Sloepen Challenge
  • 16.10 uur Prijsuitreiking
  • 16.15 uur Einde en optioneel borrel drinken op locatie

Mogelijke locaties voor dit uitje...

Teambuildingspellen.nl werkt nauw samen met hotels, restaurants en feestlocaties door heel het land. Hierbij bieden wij u een aantal opties in de omgeving van onderstaande steden. U kunt een keuze maken onder de rubriek locaties.
Het uitje is natuurlijk ook op uw eigen locatie te organiseren!

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Prijzen

Aantal personen Prijs per persoon (excl. BTW)
20 - 30 personen€ 65,00 p.p.
31 - 60 personen€ 50,00 p.p.
61 - 300 personen€ 45,00 p.p.
Tarief is inclusief:  sloepenhuur, uitvoering, alle materialen, instructeur(s), prijs voor het winnende team en reiskosten

Tarief is exclusief:  BTW, Locatie en Catering

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!