Spring naar inhoud

Hilarische Muziek Challenge

Hilariteits Challenge Quiz:

Welk team heeft de meeste kennis, werkt het beste samen, vult elkaar in alles aan, is creatief en muzikaal! Daar komen we op hilarische wijze achter met het o.a. elementen van het ‘Ik hou van Holland spel’!

Deze Hilarische Challenge Quiz 

is een interactief programma met 1 of meerdere entertainers/quizmasters (afhankelijk van de groepsgrootte) die naast presenteren ook zeer goed kunnen improviseren en echte entertainers zijn. Dit spel is uitstekend te doen met zowel een grote als kleinere groep collega’s.

Wat mag je van het onderdeel Ik hou van Holland verwachten?

Samenwerkend binnen een gezellige en informele sfeer strijden de collega's in teams tegen elkaar om de eeuwige roem. Welk team weet de meeste quizvragen- en muziek opdrachten goed te voltooien?


Hoe ziet het Programma eruit: (tijden zijn als voorbeeld; u bepaalt zelf de starttijd)
14.00 uur:  Muzikaal ontvangst: bij entree worden de gasten op een vrolijke wijze welkom                        geheten door onze quizmaster en typische ‘Ik hou van Holland’ muziek. Onze                          entertainer kan ook drankjes via de catering uitdelen als jullie dat leuk vinden.

De spelonderdelen worden in verschillende rondes gespeeld met o.a:

14.15 uur: Ronde 1: algemene muziekvragen, wie zong het lied ‘Het regent zonnestralen?’

14.30 uur: Ronde 2: intro luisteren, welk nummer plus artiest hoor je?

14.45 uur: Ronde 3: foto ronde: raad de stad? Welke Nederlandse stad of provincie wordt                       uitgebeeld

15.00 uur: Pauze, kom even bij van alle Ik hou van Holland hectiek en bespreek tactiek                            onder het genot van een drankje. Vooraf aan de volgende ronde zijn er nog                              ludieke Hollandse gadgets/ rekwisieten te winnen tijdens de ik hou van                            Holland loterij

15.30 uur: Ronde 4: singing bee....je hoort een liedje en opeens stopt de muziek! Maak het                       liedje af voor punten of het stroopwafelsspel. Welk team krijgt het voor elkaar                         om zonder je handen te gebruiken en via je voorhoofd de stroopwafel op te                             eten.

15.45 uur: Ronde 5: swingo. De muziekbingo waarbij verschillende periodes aan bod                               komen uit de dj-set! Wie van jullie is een echte wandelende jukebox?

16.10 uur: Prijsuitreiking: welke groep heeft de meeste punten en welke individuen zijn het                     meest opgevallen tijdens deze hilarische ‘Ik Hou van Holland’ quiz?

16.20 uur: Einde van het spel. De collega’s hebben lekker de tijd om te borrelen en nog                             eens even het verloop van ‘Ik hou van Holland’ na te gaan.

  •          De teams bestaan uit 6-8 personen
  •          Het programma kan zowel in de middag als in de avond plaatsvinden

SWINGO! Het unieke Muzikale bingo spel:

Swingo! is de swingende muzikale variant op de bingo. Tijdens dit muzikale programma wordt de kennis en (on)kunde van de teamleden op een komische en ludieke manier getest. Herkent een teammember het liedje dan kruis je het aan op de ‘Ik hou van Holland’ swingokaart. Bij een volle kaart roept u uit volle borst: SWINGO!

Swingo is een nieuw spelelement dat je nog niet eerder hebt gezien bij ‘Ik hou van Holland’

 

 

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 45 personen€ 1.595,00 (vast)
46 of meer personen€      37,50 p.p.

Optioneel:

Om het geheel met iets meer entertainment aan te kleden:

1)Het is leuk om tijdens dit programma een goochelaar, die op basis van rekwisieten van verschillende thema’s allerlei trucs aan tafel te laten verzorgen!

2) Het typetje De “Vreemde” fotograaf neemt allerlei gekke kleding en attributen mee om u als individu en vooral als groep heel origineel op de foto te zetten. Uiteraard krijgt u deze bijzondere foto’s digitaal aangeleverd.

 

Opties excl. BTW:

Goochelaar                                                 € 550,00
Vreemde Fotograaf                                    € 550,00
Karikatuur tekenaar                                    € 575,00
Gevatte gastheer en piccolo                       € 500,00   voor ontvangst en tijdens de avond

Mogelijke locaties voor dit uitje:

Jullie kunnen zelf een locatie voor het ‘Ik hou van Holland’ spel uitkiezen die in eerste instantie voldoet aan de wensen. Een goede presentatieruimte, een goed aanbod van eten en drinken en wat past bij het budget. Dit kan een horecagelegenheid zijn maar ook bij jullie bedrijf of een andere eigen locatie.
De Teambuildingspellen kunnen bijna overal georganiseerd worden. Wij checken voor de zekerheid in de offertefase altijd de omgeving voor de buitenactiviteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

bedrijfsuitje een
Elvis