Spring naar inhoud

Hilarische Muziek Challenge

Teambuilding event - Ik hou van Holland!

Welk team heeft de meeste kennis, werkt het beste samen, vult elkaar in alles aan, is creatief en muzikaal! Daar komen we op hilarische wijze achter met het ‘Ik hou van Holland spel’!

Deze Hilarische Challenge Quiz beter bekend als het ‘Ik hou van Holland’

is een interactief programma met 1 of 2 quizmasters die naast presenteren ook zeer goed kunnen improviseren en echte entertainers zijn. Dit spel is uitstekend te doen met zowel een grote als kleinere groep collega’s tijdens een teamuitje.

Wat mag je van onze versie van Ik hou van Holland verwachten?

Samenwerkend binnen een gezellige en informele sfeer strijden de collega's in teams tegen elkaar om de eeuwige roem. Welk team weet de meeste quizvragen- en opdrachten goed te voltooien?

Het ‘Ik hou van Holland’ programma kan zowel in de middag als in de avond plaatsvinden. Hieronder volgt een voorbeeld programma: Tijden zijn als voorbeeld!

  • 14.30 uur: Muzikaal ontvangst: bij entree worden de gasten op een vrolijke wijze welkom geheten door onze quizmaster en typische ‘Ik hou van Holland’ muziek.
  • In teams gaan de collega’s met elkaar de strijd aan. Het team met de meeste punten heeft gewonnen. De spelonderdelen worden in 5 rondes gespeeld met o.a:
  • 14.45 uur: Ronde 1: algemene muziekvragen, wie zong het lied ‘Het regent zonnestralen?’
  • 15.00 uur: Ronde 2: intro luisteren, welk nummer plus artiest hoor je?
  • 15.20 uur: Ronde 3: foto ronde: artiesten in hun jonge jaren, weet jij wie-wie is?
  • 15.40 uur: Pauze, kom even bij van alle Ik hou van Holland hectiek en bespreek tactiek onder het genot van een drankje.
  • 16.10 uur: Ronde 4: singing bee....je hoort een liedje en opeens stopt de muziek! Maak het liedje af voor punten!
  • 16.25 uur: Ronde 5: swingo. De muziekbingo waarbij verschillende periodes aan bod komen uit de dj-set! Wie van jullie is een echte wandelende jukebox?17.00 uur: Het spel komt ten einde. De collega’s hebben lekker de tijd om te borrelen, te bonden en nog eens even het verloop van ‘Ik hou van Holland’ na te gaan.
  • Het programma is rondom een lunch of diner te organiseren maar het eten kan ook vooraf of achteraf het programma ingedeeld worden.
  • 16.50 uur: Prijsuitreiking: welke groep heeft de meeste punten en welke individuen zijn het meest opgevallen tijdens deze hilarische ‘Ik Hou van Holland’ quiz?

SWINGO! Een nieuw spelelement tijdens deze hilarische 'Ik hou van Holland' quiz

Swingo! is de swingende muzikale variant op de bingo. Tijdens dit muzikale programma wordt de kennis en (on)kunde van de teamleden op een komische en ludieke manier getest. Herkent een teammember het liedje dan kruis je het aan op de ‘Ik hou van Holland’ swingokaart. Bij een volle kaart roept u uit volle borst: SWINGO!

Swingo is een nieuw spelelement dat je nog niet eerder hebt gezien bij ‘Ik hou van Holland’

 

 

Prijzen

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 50 personen€ 1.595,00
51 of meer personen€      37,00 p.p.

Optioneel:

Om het geheel met iets meer entertainment aan te kleden:

1)Het is leuk om tijdens dit programma een goochelaar, die op basis van rekwisieten van verschillende thema’s allerlei trucs aan tafel te laten verzorgen!

2) Het typetje De “Vreemde” fotograaf neemt allerlei gekke kleding en attributen mee om u als individu en vooral als groep heel origineel op de foto te zetten. Uiteraard krijgt u deze bijzondere foto’s digitaal aangeleverd.

 

Opties excl. BTW:

Goochelaar                                                  € 550,00
Vreemde Fotograaf                                    € 550,00
Karikatuur tekenaar                                   € 575,00
Gevatte gastheer en piccolo                     € 500,00   voor ontvangst en tijdens de avond

Mogelijke locaties voor dit uitje:

Jullie kunnen zelf een locatie voor het ‘Ik hou van Holland’ spel uitkiezen die in eerste instantie voldoet aan de wensen. Een goede presentatieruimte, een goed aanbod van eten en drinken en wat past bij het budget. Dit kan een horecagelegenheid zijn maar ook bij jullie bedrijf of een andere eigen locatie.
De Teambuildingspellen kunnen bijna overal georganiseerd worden. Wij checken voor de zekerheid in de offertefase altijd de omgeving voor de buitenactiviteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

bedrijfsuitje een
Elvis