Spring naar inhoud

corona proof bedrijfsuitje

Teambuildingspel coronaproof organiseren en toch veilig samen zijn


De behoefte is groot om elkaar weer in levende lijve te zien.

Wij als conceptmaker en organisator van teambuilding-programma’s en uitjes zijn druk bezig geweest om nieuwe spellen te ontwikkelen.

Evenals de bestaande en geliefde teambuildinguitjes zijn de onderdelen en organisatie ook aangepakt. Het doel is verantwoord met elkaar op afstand een teamuitje te ervaren.

Door deze aanpassingen en vernieuwingen moet er nog meer als voorheen onderling gecommuniceerd worden.

We gebruiken meerdere subteams bemand met eigen devices (mobiele telefoons) De subteams ontvangen in een eigen omgeving vragen en opdrachten met objecten die een ander subteam weer nodig heeft om extra punten te verdienen bij een opdracht of challenge.

De communicatie is mogelijk door te chatten met uw eigen, andere teams en de gamemaster. U kunt de collega’s die in een concurrerend team zitten, dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Een centrale uitleg met eindpresentatie en prijsuitreiking via beamer en scherm is mogelijk wanneer de ruimte groot genoeg is om de anderhalve meter afstand te waarbogen.

Indien 1 ruimte niet groot genoeg is dan kan de uitleg en eindpresentatie met prijsuitreiking in meerdere ruimtes tegelijk gedaan worden

Als het binnen niet mogelijk is dan kunnen we de uitleg met eigen devices (smartphones of ipads) ook buiten doen

Meerdere locaties:
Nieuw is ook dat onze teambuilding-programma’s op vrijwel iedere en meerdere locaties tegelijk zijn  te organiseren zowel bij u op het bedrijf als een horeca locatie

Iedere teamlid of subteam van maximaal 3 deelnemers ontvangt QR inlogcodes voor start video instructies en met de online verbinding kan de totale activiteit vanuit elke locatie gespeeld worden.

De Minimale vereisten waar de smartphone aan moet voldoen zijn:

iOS: Minimale iOS versie 11, aanbevolen 12.3 of hoger

Android: Minimale Android versie 8.0, aanbevolen 9.0 of hoger

Stabiele internet verbinding om de game te downloaden

Wij hopen u snel te mogen zien!