Spring naar inhoud

De Alleskunner

De Alleskunner:

De Alleskunner. Het bekende tv-programma omgezet in een dagdeel teambuildingprogramma. Perfect voor de onderlinge spirit en om te ontdekken hoe competitief jouw collega’s nu echt zijn! Anders dan op TV valt er vandaag niemand af en is er geen individuele winnaar, maar een winnend team!

 

Alleskunner 1

 

 

Hoe ziet het programma eruit:

We schuiven alle tafels naar de zijkant en creëren een ware Battle arena in het midden van de ruimte. Ieder team van 5-6 personen heeft een tafel aan de rand van de ‘arena’. Het team met een ideale mix tussen slimheid, creativiteit, behendigheid, accuraatheid, handelings- en reactievermogen maakt de meeste kans om er met de overwinning vandoor te gaan!

De spellen in dit programma bieden een leuke afwisseling van actie, een race tegen de klok en breinkrakers. Tussen de spellen door is er genoeg tijd om samen te borrelen of wat hapjes rond te laten gaan. Dit zal zorgen voor een gezellige, relaxte sfeer.

 

De Alleskunner spellen:
Er zijn een aantal individuele uitdagingen, die door ieder teamlid voltooid moeten worden binnen zo snel mogelijke tijd, bijvoorbeeld het bouwen van een toren. Hebben jullie een vaste hand? Ook zijn er battles die je met jouw team tegen een ander team speelt, zoals tic tac too met beerpong cups. Tot slot zijn er nog een aantal spellen die met alle teams tegelijk worden gespeeld en waarbij het draait om een zo goed mogelijk resultaat binnen een bepaalde tijd.. Hier wordt bijvoorbeeld jullie kennis getest tijdens het quizonderdeel of jullie richtingsgevoel bij de geblindeerde bouw-challenge.

Alle onderdelen zijn een een goede mix van tafelvarianten en hilarische estafette onderdelen. De activiteit is goed speelbaar voor alle doelgroepen in ruime binnenruimtes.

Kortom de alleskunner is ook een mix van capaciteiten als: handelingssnelheid, accuraatheid en reactievermogen

Tussen de drie ronden door is er een korte pauze voor een drankje en of snackje. Het is ook mogelijk om de Alleskunner te combineren met een 3-gangen diner. Het programma wordt afgesloten met een hilarische prijsuitreiking. 


Planning teambuildingprogramma:
(Starttijd bepalen jullie zelf) Voorbeeld:

15.00 uur Ontvangst gasten op locatie
15.15 uur Teamindeling en Instructie Alleskunner
15.30 uur Start spelonderdelen
17.15 uur Einde onderdelen en borrel 
17.30 uur Hilarische prijsuitreiking en evaluatie
17.45 uur Einde

 

De teambuildingspellen en bedrijfsuitjes kunnen bijna overal georganiseerd worden: Wij controleren voor de zekerheid (in de offertefase) altijd de omgeving voor de activiteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW en catering)
10 - 20 personen€     950,00  incl. reisk. randstad
21 - 35 personen€  1.250,00  incl. reisk. randstad
36 - 49 personen€  1.495,00  incl. reisk. randstad
50 pers. of meer€  35,00 p.p. incl. reisk. randstad
Prijs is inclusief totale spel, acteurs, spelmaterialen, prijs winnende team en excl. catering bij de horecagelegenheid of eigen locatie.
Drank en dinertarieven zijn afhankelijk per locatie. Vraag bij voorkeur informatie aan bij uw gekozen horecagelegenheid en geef daarbij uw budget aan.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!