Spring naar inhoud

The Battle | Buiten

The Battle

In de Battle gaan de teams het duel met elkaar aan en worden eigenschappen als behendigheid, kracht, intelligentie maar ook muzikaliteit op de proef gesteld.

De ware karaktereigenschappen van uw collega's "zullen komen bovendrijven" 🙂

battle 3-min

Ga de strijd aan met uw collega-teams!

Verruil uw bureau of de vergadertafel voor een rechtstreeks duel met uw collega’s! Aanmoediging en strijd wisselen elkaar af op zowel fysiek, intellectueel als creatief vlak! (voor iedereen een geschikte functie)

In teams testen we uw op onderdelen die gericht zijn op: behendigheid, snelheid, kracht, kennis, balans, spiritualiteit en muzikaliteit.

Bij The Battle gaat competitie hand in hand met teambuilding. De teams blijven tijdens het hele programma bij elkaar en zijn (vaak op vurige wijze) getuige van alle duels die worden gestreden!

Na de bekendmaking van de indeling krijgt elk team een paar minuten de tijd om een captain, een yell en een imponerende teamnaam te kiezen. Tevens vult ieder teamlid individueel een toto-formulier in met de voorspelling wie welke proef zal winnen. Degene met de meest voorzienende blik wordt uiteraard de gelukkige winnaar van de Battleprijs!

Maar niet getreurd, terwijl u geniet van een hapje en drankje, buigt de spelleiding zich ook over de eerste prijs, de pech- en de corruptieprijs waarna The Battle wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking!

Nb. Ook voor mensen die zwanger zijn of slecht ter been, is een aangepaste rol weggelegd gedurende alle duels.

Kortom: een hilarisch programma waarbij karaktereigenschappen van uw collega die u wellicht nog niet kent "naar boven zullen komen"

 

Locatie Teambuildingspel:

Het uitje is zowel op jullie eigen locatie als iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. Onder locaties vind je ook enkele suggesties.
We checken en helpen jullie graag!

Tarieven:

Aantal personenTarieven (excl. BTW)
Tot 35 personen€  1.475,00 (vast)
36 - 49 personen€  1.595,00 (vast)
51 – 69 personen€        37,00 p.p.
70 of meer personen€        35,00 p.p.
Prijs is inclusief spelmaterialen, begeleiding, het regelen met de locatie en prijs winnende team,
Exclusief: catering
Cateringkosten is afhankelijk van de gekozen locatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!