Spring naar inhoud

Film maken | Spelprogramma

Moviestar | Film maken

Met movie star kiest u voor een middag waarin de nadruk ligt op samenwerking en creativiteit. Elk team gaat aan de slag met een script op basis van een (zelfbedacht) thema!

Dagje Film Maken

Categorie Spelprogramma
Prijs € 59,50 p.p bij 70 pers.
Tijdsduur 5 uur
Personen 20 – 300 personen

Geniet van een dagje film maken!

Altijd al eens een filmscript willen schrijven? Of zelf de hoofdrol willen spelen in een film over uw favoriete held? Dit wordt uw moment of fame!!! Van brainstorm tot opname krijgt u een hele middag de vrije hand met uw teamgenoten om de camera ter hand te nemen, en na afloop te schitteren op de rode loper bij de Oscaruitreiking!

Er worden aan het begin van de filmmiddag teams samengesteld van maximaal 15 personen. Ieder team krijgt de beschikking over een professionele videocamera, een exclusief filmscript, opvallende kostuums en rekwisieten.

U verdeelt zelf de rollen van scriptschrijver, regisseur, opnameleider en acteur, afhankelijk van de wensen in de groep. Een optie is dat iedereen een rol kiest die eigenlijk niet direct past bij de persoonlijkheid in het dagelijks leven bent zodat verborgen talenten aan het licht komen tijdens de première! Elk team krijgt ongeveer drie uur de tijd voor de voorbereidingen, repetities en de uiteindelijke opnames.

 

Uiteraard verdient het extra lof en punten als u uw eigen droomscenario schrijft of een door ons bedachte storyline invult met wendingen en plots die van toepassing zijn op uw organisatie!

Nadat al het ruwe opnamemateriaal is ingeleverd op de montagekamer gaat een professioneel filmmaker aan de slag met het eindresultaat terwijl er wordt nagepraat met een borrel en een hapje.

Tot slot kijken we samen op een groot scherm naar het verrassende resultaat van alle filmploegen. Welk team wint de Oscars voor de meest uiteenlopende en ludieke categorieën?

Nb. Uw organisatie ontvangt binnen 3 dagen de opnames en het verzamelde materiaal via WeTransfer.

Aantal personenPrijs per persoon
20 – 34 personen115,00 p.p.
35 – 54 personen79,00 p.p.
55 – 69 personen64,50 p.p.
70 personen of meer59,50 p.p.
Prijs is inclusief zaalhuur, acteurs, spelmaterialen, prijs winnende team, locatie, diner tot € 17,50 p.p. en 4 drankjes

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!