Spring naar inhoud

Film maken | Spelprogramma

(Promotie of Recruitment) Film Maken:

Teambuilding en Recruitment in 1  ("2 vliegen in 1 klap")
Laat je zelf als team of bedrijf in de promotiefilm zien waarom het zo leuk is om bij ons bedrijf te komen werken, bij ons team aan te sluiten en deze te komen versterken.
Willen jullie nieuwe collega’s aantrekken en bestaande collega’s behouden voor het team?
Het teambuilding-uitje ‘Movie Making’ kan op 2 manieren dienst doen! Kies jullie eigen filmcrew voor en achter de camera en draaien maar!

film maken opname

Wat zijn de mogelijkheden om als teamuitje een film te maken? Kies uit:

  • Recruitment film
  • Promotie film
  • Speelfilm
  • Lipdub

Samenwerking, binding, betrokkenheid, teambuilding, vertrouwen in elkaar en creativiteit komen allemaal samen. Bovenal is het zeer hilarisch en perfect voor teambuilding, sfeer en motivatie. Iedereen is betrokken en iedereen ‘steelt de show’!

Super teamresultaat in een korte tijd

Altijd al eens een storyline willen bedenken? Camera en geluid willen bedienen? Een acteursrol geambieerd? Of juist een organiserende functie op de achtergrond willen uitvoeren? Met teamuitje film maken komen al jullie wensen uit en heeft iedereen een rol die bij hem of haar past.

Maak dan een recruitment film en werf nieuwe collega’s!

De afgelopen paar jaar kenmerken zich door een oververhitte arbeidsmarkt en bedrijven vinden het maar lastig om nieuwe medewerkers aan te trekken. Hoe leuk is het, als de huidige collega’s tijdens hun sfeervolle teamuitje hun nieuwe collega’s kunnen inspireren te komen solliciteren door bijvoorbeeld scenes te maken van een werksituatie uit de praktijk?

Van brainstorm tot opname, jullie krijgen de vrije hand en iedereen krijgt een taak! Bij een recruitment/promotiefilm is het de uitdaging om zo goed mogelijk te laten zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waarom het zo leuk is om voor het bedrijf te werken.


Hoe gaan we te werk tijdens dit teambuildingsuitje?

Er worden teams (filmcrews) samengesteld van maximaal 15 personen. Ieder team krijgt de beschikking over een professionele videocamera, storylines en evt. kleding en rekwisieten.

Jullie verdelen, afhankelijk van de wensen in de groep, zelf de rollen van cameraman/vrouw, geluid, tijdcode, scriptschrijver, regisseur, locatie, productieleider, acteurs en figuranten. Ieder teamlid heeft een rol en je werkt echt als team samen naar een gemeenschappelijk doel.

 

Out of the box team experience

Een leuke optie is, dat iedereen een rol kiest die eigenlijk niet direct bij de persoonlijkheid in het dagelijks leven past, zodat verborgen talenten aan het licht komen tijdens de première! Elk team krijgt ongeveer drie uur de tijd voor de voorbereidingen, repetities en de uiteindelijke opnames.

 

Opnamemateriaal wordt gemonteerd

Nadat al het ruwe opnamemateriaal is ingeleverd worden alle films door ons gemonteerd en gejureerd terwijl jullie lekker napraten en genieten van een borrel en lekker eten.

De première, welk team gaat er met de Oscar vandoor?

Tot slot kijken we samen op een groot scherm naar het verrassende resultaat van alle filmploegen. Welk team blinkt uit en wint de Oscars voor beste film, acteur of actrice en voor de meest creatieve storyline?

Nb. Uw organisatie ontvangt binnen enkele dagen de opnames en het verzamelde materiaal via WeTransfer.

Recruitment film gebruiken voor de werving van nieuwe collega’s

Er wordt een montage gemaakt van alle scenes die door de teams gefilmd zijn met als optie een totaalcompilatie van de beste shots (samen met u bepaald)

Het eindresultaat van maximaal 2 minuten kunnen via sociale Media of op de eigen website worden geplaatst. Potentiële medewerkers ervaren op deze manier de sfeer en binding van de collega’s.

De ervaring leert: Door de opbouw en ontwikkeling tijdens het maken van de film worden de teams steeds enthousiaster en fanatieker. Het is een van de populairste teamuitjes die Teambuildingspellen.nl aanbiedt. Het is als recreatief uitje, teambuilding uitje of voor werving doeleinden geschikt.

U zult versteld staan van het resultaat in korte tijd!

Het programma ziet er als volgt uit: (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)

  • 13.30 uur Uitleg op locatie en teamindeling Middagje Film Maken, (teams van te voren in te delen)
  • 14.00 uur Aanvang Middagje Film Maken
  • 16.30 uur Einde Film Maken; inleveren van de films en aansluitend borrel; een aantal van uw gasten vertegenwoordigen hun team en geven de montage wensen aan ons door.
  • 17.30 uur Diner (terwijl wij een ludieke Oscaruitreiking voorbereiden)
  • 18.30 uur Optioneel: Presentatie en Oscaruitreiking; alle gemonteerde films "komen aan bod" en wie zullen de Oscars winnen?
  • 18.45 uur Einde van dit unieke programma en u krijgt binnen enkele dagen de films via We Transfer opgestuurd.

Locatie Teambuildingspel:

Het uitje is zowel op jullie eigen locatie als iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. Tijdens de offerte fase checken we of alles ook daadwerkelijk uitvoerbaar is op locatie. We helpen jullie graag bij het maken van een onvergetelijk uitje.

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 30 personen (2 teams)€  1.875,00
Tot 44 personen (3 teams)€  1.995,00
45 – 600 personen€        45,00 p.p.
Prijs is inclusief  workshop, huur camera's, geluid, kleding, rekwisieten, Oscars, presentatie en de gemonteerde films opgestuurd.
Locatie en Catering is optioneel en daarbij afhankelijk van de gekozen horeca locatie met tarieven voor eten en drinken

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!