Spring naar inhoud

The DNA Challenge | Buiten

The DNA Challenge

Het You2 virus breekt uit!

Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke dosis humor, spanning en zelfreflectie.

winnaars

Ontdek nieuw talent in Uzelf!

The DNA Challenge!

De teams worden gaan op pad waarin ze zich begeven in een andere dimensie. Creatieve uitdagingen gaan hand in hand met duistere praktijken als spionage, sabotage, infiltratie en alerts.

Welk team is stressbestendig genoeg om het verspreiden van het You2 VIRUS te voorkomen teneinde de mensheid te redden van een gruwelijke ondergang? Wie durft zich bloot te geven aan de gevaren en weet het juiste DNA profiel te ontmaskeren dat resistent is tegen het steeds sneller om zich heen grijpende You2 VIRUS? Zal er iemand onverhoopt besmet raken door onnadenkendheid, concentratieverlies of slim spel van de tegenstander?

De winnaar redt de wereld en schrijft wellicht geschiedenis als de volgende superhero in een nieuwe marvelmovie!!

The Challenge:

Na een korte introductie gaan de teams zelfstandig er op uit om aan de hand van de uitdagingen (rebussen, alerts, filmopdrachten) locatiepunten op te sporen. Hiermee kunnen ze een deel van een DNA-streng bemachtigen hetgeen uiteindelijk beslissend zal zijn voor het behalen van de resistentie tegen het You2 virus.

‘ Alerts’  waarbij het team zo snel mogelijk extra opdrachten moet uitvoeren, geven deze quest een extra stressimpuls mee om de koelbloedigsten onder de teams een voorsprong te geven op de voorzichtige spelers in het spel.

De strijd tegen het virus wordt extra spannend  als teams op basis van spionage-opdrachten hun tegenstanders tijdelijk kunnen uitschakelen met tijdblokken.
De locaties en real-time-scores van alle teams zijn voor iedereen zichtbaar op de IPad, hetgeen tot een bloedstollende race tegen de klok zal leiden.

De opdrachten, gekoppeld aan verschillende competenties die spelenderwijs op de proef wordt gesteld, zullen de deelnemers, individueel en als team, op ongedwongen wijze uit hun “comfort zone” lokken om zo hun grenzen te verleggen.

Voor elk teamlid is een passende uitdaging zodat ieders talent aan bod zal komen.

Kennis van het bedrijf, een muzikale opdracht voor de verborgen straatartiest, met publiek! Het opnemen van een commercial en een ‘challange in the blind’ die een beroep doet op fysieke kwaliteiten.

De Challenge wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij alle ‘winners and bloopers’ nog eens fijntjes de revue passeren op basis van alle ingestuurde antwoorden en filmbeelden die wij vliegensvlug tot een hilarische compilatie smeden terwijl de deelnemers zich laven aan een welverdiend hapje, drankje of diner.


Het programma ziet er als volgt uit:  
(Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)
13.00 uur            Ontvangst op uw gewenste locatie met een drankje
13.30 uur            Uitleg en teamindeling programma DNA Challenge, (teams van te voren                                 in te delen)
13.45 uur            Aanvang DNA Challenge activiteiten
16.00 uur            Einde DNA Challenge; Uw gasten hebben lekker de tijd om na te praten en                               te borrelen (terwijl wij een ludieke prijsuitreiking voorbereiden)
16.45 uur            De prijsuitreiking, een act op zich, waarbij alle geleverde prestaties de                                       revue passeren.
17.00 uur            Einde van zeer leuke activiteit. De eindtijd bepalen jullie natuurlijk zelf.

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers

Locatie Teambuildingspel:
Het uitje is op uw eigen locatie of iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. We checken het graag!

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/


Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
15 – 29 personen€  1.350,00
30 - 39 personen€  1.450,00
40 - 75 personen€       37,50 p.p.
76 of meer personen€       35,00 p.p.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!