Spring naar inhoud

The DNA Challenge | Citygames

The DNA Challenge (coronaproof)

Het You2 virus breekt uit!

Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke dosis humor, spanning en zelfreflectie.

Uitje challenge

Ontdek nieuw talent in Uzelf!

The DNA Challenge!

De teams worden gevormd en gewapend gaan de subteams op pad met een eigen device waarna ze zich begeven in een andere dimensie waar creatieve uitdagingen hand in hand gaan met duistere praktijken als spionage, sabotage, infiltratie en alerts.

Welk team is stressbestendig genoeg om het verspreiden van het You2 VIRUS te voorkomen teneinde de mensheid te redden van een gruwelijke ondergang? Wie durft zich bloot te geven aan de gevaren en weet het juiste DNA profiel te ontmaskeren dat resistent is tegen het steeds sneller om zich heen grijpende You2 VIRUS? Zal er iemand onverhoopt besmet raken door onnadenkendheid, concentratieverlies of slim spel van de tegenstander?

De winnaar redt de wereld en schrijft wellicht geschiedenis als de volgende superhero in een nieuwe marvelmovie!!

The Challenge:

Na een korte introductie gaan de teams zelfstandig er op uit om aan de hand van de uitdagingen (rebussen, alerts, filmopdrachten) locatiepunten op te sporen. Hiermee kunnen ze een deel van een DNA-streng bemachtigen hetgeen uiteindelijk beslissend zal zijn voor het behalen van de resistentie tegen het You2 virus.

‘ Alerts’  waarbij het team zo snel mogelijk extra opdrachten moet uitvoeren, geven deze quest een extra stressimpuls mee om de koelbloedigsten onder de teams een voorsprong te geven op de voorzichtige spelers in het spel.

De strijd tegen het virus wordt extra spannend  als teams op basis van spionage-opdrachten hun tegenstanders tijdelijk kunnen uitschakelen met tijdblokken.
De locaties en real-time-scores van alle teams zijn voor iedereen zichtbaar op de IPad, hetgeen tot een bloedstollende race tegen de klok zal leiden.

De opdrachten, gekoppeld aan verschillende competenties die spelenderwijs op de proef wordt gesteld, zullen de deelnemers, individueel en als team, op ongedwongen wijze uit hun “comfort zone” lokken om zo hun grenzen te verleggen.

Voor elk teamlid is een passende uitdaging zodat ieders talent aan bod zal komen.

Kennis van het bedrijf, een muzikale opdracht voor de verborgen straatartiest, met publiek! Het opnemen van een commercial en een ‘challange in the blind’ die een beroep doet op fysieke kwaliteiten.

De Challenge wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij alle ‘winners and bloopers’ nog eens fijntjes de revue passeren op basis van alle ingestuurde antwoorden en filmbeelden die wij vliegensvlug tot een hilarische compilatie smeden terwijl de deelnemers zich laven aan een welverdiend hapje, drankje of diner.


Het programma ziet er als volgt uit:  
(Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)
13.00 uur            Ontvangst op uw gewenste locatie met een drankje
13.30 uur            Uitleg en teamindeling programma DNA Challenge, (teams van te voren                                 in te delen)
14.00 uur            Aanvang DNA Challenge activiteiten
17.00 uur            Einde DNA Challenge; Uw gasten hebben lekker de tijd om na te praten en                               te borrelen (terwijl wij een ludieke prijsuitreiking voorbereiden)
17.30 uur            De prijsuitreiking, een act op zich, waarbij alle geleverde prestaties de                                       revue passeren.
17.45 uur            Einde van zeer leuke activiteit. De eindtijd bepalen jullie natuurlijk zelf.
18.00 uur            Diner (optioneel)

 

Mogelijke locaties voor dit uitje...

Teambuildingspellen.nl werkt nauw samen met hotels, restaurants en feestlocaties door heel het land. Hierbij bieden wij u een aantal opties in de omgeving van onderstaande steden. U kunt een keuze maken onder de rubriek locaties.
Het uitje is natuurlijk ook op uw eigen locatie te organiseren!

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
15 – 29 personen€  1.350,00
30 - 39 personen€  1.450,00
40 - 80 personen€       37,50 p.p.
81 of meer personen€       36,00 p.p.

Als online programma excl. BTW:

Tot 30 personen: € 995,- (vast bedrag)
iedere persoon boven de 30: € 30,- p.p.

Prijs is inclusief spelmaterialen en locatie
- Locatie en Catering is altijd optioneel en daarbij afhankelijk van de op dat moment geldende regels rondom corona.
Dinerplate vanaf € 15,00 p.p.
3-gangen keuze menu, buffet of BBQ vanaf € 22,50 p.p.
Drank stelpost 3 drankjes € 8,50 p.p.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!