Spring naar inhoud

Referenties opdrachtgevers

Recensies:

Hieronder de laatste reacties van onze opdrachtgevers:

Een onvergetelijke en waardevolle ervaring voor onze teamspirit!

★★★★★

Heel erg bedankt voor de fantastische team-buildingactiviteit.

Het spel "Wie is de Mol?" was een enorm succes en heeft bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor ons team.

De drie uitgereikte prijzen - Beste Team, Beste Mol en Beste Kandidaat - waren een leuke toevoeging en zorgden voor extra intrige. Het was geweldig om te zien hoe dit deelnemers motiveerde om niet alleen individueel te presteren, maar ook om als team samen te werken.

De sfeer was ontspannen, maar toch competitief, wat perfect paste bij het doel van de teambuilding.

Nogmaals hartelijk dank, Guido, voor jouw waardevolle bijdrage aan een onvergetelijke middag/avond. We kijken terug op een geslaagd evenement en waarderen jouw professionaliteit en enthousiasme enorm. We hopen in de toekomst weer met jou te mogen samenwerken.

Kortom, jullie hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de teamspirit. We kijken nu al uit naar toekomstige evenementen die door jullie georganiseerd worden.

Dank voor deze geweldige ervaring!

Het Publieke Domein | Wie is de Mol

Wat een team enthousiasme!

★★★★★

Je hoopt dat het nooit gebeurt, maar als dan ineens de mededeling komt aan de hand van een overtuigend filmpje dat we gehackt zijn, dan denk je nee joh hoe dan!
Gelukkig was het allemaal spel, maar helaas gebeurt dit in werkelijkheid te vaak.

Door de teamchallenge "help" we zijn gehackt te doen, hebben we als remote kantoor weer iedereen beter leren kennen, dit zagen we ook allemaal terug op de foto’s en video’s die we netjes en snel toegestuurd hebben gekregen. Wat een team enthousiasme!

Grappige opdrachten, leuke actuele vragen waarin ook ruimte was voor eigen vragen of opdrachten. Kortom, heel flexibel. Fijn contact en zeker de moeite waard om dit aan te bevelen bij anderen. Natuurlijk zijn er nog veel meer spellen/opdrachten te doen bij Teambuildingspellen dus we houden de site in de gaten!

-L2P | "Help" we zijn gehackt

Professioneel, flexibel, goed georganiseerd!

★★★★★

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Teambuilding Spellen. Wij waren op zoek naar een outdoor programma voor een grote groep (+250 personen) en zij waren heel goed in staat om mee te denken. Zij stelden ‘Help, onze baas is ontvoerd’ voor als activiteit en dit sloot perfect aan op ons dagprogramma. Zij waren flexibel om het spel naar onze wensen aan te passen (voorbeeld: Engelstalig, duur van het spel korter). Het spel kon met recht het hoogtepunt van de dag genoemd worden en daarmee namen zij een groot deel van de organisatie uit onze handen.

Als kers op de taart hebben wij er prachtig filmmateriaal aan over gehouden.

Kort samengevat; het is een professioneel, flexibel, goed georganiseerd, vriendelijk team! Wij kunnen Teambuilding Spellen van harte aanbevelen!

- E&E Team Van Oord | 'Help' de baas is ontvoerd

Geslaagde dag!

★★★★★

We hebben een leuke middag gehad. De opdrachten waren afwisselend, dat maakte het leuk. Het was wel heel fijn en praktisch hoe de teamindeling is gemaakt. Iedereen werd uitgedaagd om mee te doen. We hebben gelachen! Dat de tocht in de buitenlucht was maakte het wat luchtiger, dat was prettig. Ik vond de inleiding wel heel sterk. Hoe hij binnenkwam met zijn masker, kettingen en knuppel, was echt schrikken. Vooral omdat we gewoon zaten te wachten in de vergaderzaal. Haha. Als teambuilding moest Je vooral veel samenwerken en overleggen voor de opdrachten.

Kortom: We hebben het erg naar ons zin gehad Niets dan alleen maar lof. Dank jullie wel voor deze geslaagde dag!

- Belastingdienst Arnhem | 'Help' de baas is ontvoerd

Super veel onderling gelachen!

★★★★★

Wat een leuke middag hebben wij gehad met het spel City Battle. Omdat wij op een industrieterrein zitten was het een beetje puzzelen voor jullie v.w.b. de spel indeling.

Maar wat hebben jullie een leuk spel voor ons op touw gezet. Zelfs de mensen die niks om spelletjes geven hebben het ontzettend leuk gehad.
En ook de spelleider was super vriendelijk en meedenkend.
Dus al met al hebben we een mooie middag gehad en super veel onderling gelachen.
Bedankt teambuildingspellen.nl.
Wij raden jullie zeker aan!

- PV RIJNEN BV| City Battle Tilburg

Een echte aanrader!

★★★★★

Wij kunnen teambuildingspellen.nl bij iedereen aanraden die opzoek is naar een leuk afdelingsuitje!

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook huur en organisatie van de locatie bij teambuildingspellen.nl neer te leggen. Teambuildingspellen.nl heeft ervoor gezorgd dat we een perfecte aansluiting hadden tussen de verschillende onderdelen (ontvangst op locatie, een vergadering, het spelelement en borrel met diner). Teambuildingspellen heeft in alles met ons mee gedacht; wat is de beste uitvalsbasis voor als we vanuit alle hoeken vanuit Nederland met het openbaar vervoer komen? Hoe blijven ook met de drankjes binnen budget?

Wij hebben het spel Hacked gespeeld. De spelmaster heeft op een leuke en eigenwijze manier iedereen enthousiast weten te krijgen voor het spel. De foto’s en filmpjes die achteraf werden getoond maakte de dag compleet. We hebben de foto’s en filmpjes ook mee gekregen wat maakt dat iedereen ook nog eens kan terug kijken op deze leuke dag. Een echte aanrader!

- Staatsbosbeheer | Hacked in Utrecht

Ervaring van het spel, "De Baas is Ontvoerd"

★★★★★

We kijken terug op een enorm geslaagde middag. Het was een groot succes, zowel het filmpje met de Directeur, het verrassingselement en de opdrachten waren allemaal even leuk. De reacties die we hebben ontvangen van de medewerkers waren echt alleen maar positief. Hulde aan Guido die daar mede aan heeft zorg gedragen. Er werd veel gelachen bij de totstandkoming van de filmpjes die zijn gemaakt, niet alleen tijdens, maar ook achteraf toen bekend werd gemaakt wie het winnende team was. Ik ga jullie zeker aanbevelen, zowel in- als extern.

'Dank voor jullie inspanning!’

Ontvoerd programma ondanks de regen:

★★★★★

Ondanks het slechte weer was het een hele leuke dag. We hebben veel positieve reacties ontvangen.

We willen jou en jouw collega's hiervoor bedanken!

Foto's en filmpjes zijn gedownload 🙂

Reactie van gemeente Pijnacker Nootdorp

Het filmen leidde tot groot enthousiasme

★★★★★

Wilt u als werkgever verborgen talenten bij uw medewerkers naar boven halen? Zijn uw collega’s een motiverende factor voor elkaar? Kunnen ze samenwerken, zijn ze creatief, kunnen ze plezier maken en een wat lijkt onmogelijk opdracht succesvol afronden? Neem contact op met Marc en u wordt niet teleurgesteld! Samen met anderen vormt hij een geweldig organisatieteam! Na afloop was iedereen zeer tevreden. De meesten waren vooral verbaasd dat de terughoudend bij een ieder tijdens het filmen al snel leidde tot een groot enthousiasme. Een afdelingsuitje waar nog lang over na gepraat zal worden met uiteraard een blijvende herinnering. Onze complimenten voor jullie aanpak, betrokkenheid en begeleiding. Beslist een aanrader!”

- Kiwa

Das Event ist sehr gut angekommen.

★★★★★

Das Event (Film Drehen) ist sehr gut angekommen. Ein Azubi, hat sich noch mal extra telefonisch gemeldet und bedankt. Ich hoffe, Ihr seid noch gut nach Hause gekommen, im Radio haben sie viel Stau durchgegeben. Bis morgen, und vielen Dank nochmal Reactie Heinrich Schmid Essen (Deutschland)”

- Heinrich Schmid

Happy to see how my team has benefitted.

★★★★★

The reactions were generally great. My unit loved the experience and being able to discover something new about themselves and their colleagues. We still laugh a lot about this day. J The films have been made accessible to all! I wish to thank you once again for your support. It was a good experience also for me personally and I am happy to see how my team has benefitted. "

- Reactie European Commission Karlsruhe

Alleen maar leuke reacties gehad

★★★★★

We hebben allemaal heeeeeeeel erg genoten! Alleen maar leuke reacties gehad. Sommigen van mijn collega’s zeiden zelfs dat ze nog nooit zo’n leuk uitje hadden gehad. Iedere dag hebben we het er nog wel over. Dus dat is zeker een groot compliment voor jullie! Iedere dag kwamen er wel een paar aan mij vragen: ‘is het filmpje er al?’ Gisteren heb ik het aan iedereen doorgestuurd. Zelf hebben we gisteravond thuis nog vreselijk zitten lachen om de film. Het ziet er allemaal zo komisch uit. Vooral door de geluiden/muziekjes e.d. die jullie toegevoegd hebben. Heel knap hoe jullie in korte tijd er zoiets van hebben kunnen maken. Het is een dag geworden waarop we met z’n allen met veel plezier op zullen blijven terugkijken.”

- Het Musiater in Zevenaar

Alles liep op rolletjes

★★★★★

Hier alles oké. Ik heb alleen maar leuke reacties ontvangen, zelfs van de personen die tevoren zoiets hadden van: ‘film… moet dat nou?’ Dus dat is heel positief. Vond het zelf ook geslaagd, alles liep op rolletjes, goed weer, goede organisatie van jullie, wat wil je nog meer.”

- De Belastingdienst

Onvergetelijk goed!

★★★★★

Hierbij wil ik jou en je collega’s nogmaals bedanken voor een onvergetelijk uitje! Het was echt subliem en ik heb alleen maar goede, mooie en leuke reacties gehad. Ik denk oprecht dat jullie je visitekaartje hebben afgegeven. De mond op mond reclame binnen het ziekenhuis is van start gegaan. Ik kan het niet laten om een aantal foto’s van jullie mee te sturen, hopelijk vinden jullie ze net zo leuk als dat wij ze vinden. Al met al kijk ik terug naar een zeer geslaagd evenement. Het weer was super, Gent is magisch en jullie onvergetelijk goed!”

- St Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein

Erg leuk Concept!

★★★★★

Onze ervaring voor het maken van een commercial/film was erg goed.

Ten eerste het meedenken vanuit Teambuildingspellen vooraf met het "tailored" made plan voor OHRA vonden wij zeer geslaagd.
Erg leuk om eens met een echte camera en geluid te mogen werken. Ook het direct monteren van de film door een professional en deze ook direct te zien krijgen was een groot succes.

Heel erg leuk concept wat bij verschillende doelgroepen kan leiden tot veel creatieve uitspattingen.

- Reactie van Babette Christoforou-vd Schraaf, 7 januari 2018, Commercial Maken