Spring naar inhoud

Hunted – Buiten

Hunted

Na een overval op een waardetransport weet een stel criminelen met de buit weg te komen. Op verschillende plekken in de stad verstoppen zij de zakken met geld. De politie heeft enkele aanwijzingen en dus hebben zij een team met hunters ingezet om de daders op te sporen. De criminelen zien maar één uitweg; zo snel mogelijk de buit veiligstellen!!

winnaars

 

Tijdens dit bloedstollende teambuildingspel zijn jullie de voortvluchtige criminelen. Jullie worden op de hielen gezeten door de hunters, onze gamemasters. Iedere 10 minuten wordt de locatie van de hunters bekendgemaakt. Welk team lukt het om uit handen te blijven van de hunters? Wie slaagt erin om de criminele opdrachten succesvol uit te voeren, de locaties van de buit te achterhalen en daar te arriveren vóór de andere teams? Op die manier verzamel je het meeste geld en versla jij je collega-criminelen!

Een goede tactiek is tijdens dit spel écht een vereiste. Wie denkt de stad te kennen en kiest de steegjes waarin er makkelijk aan de hunters kan worden ontsnapt? Of lopen jullie juist door de drukke winkelstraten om op die manier niet op te vallen? Voor de spelers is er tijdens dit interactieve spel geen moment om zichzelf te vervelen. Al heb je alle ogen in het team nodig om te zorgen dat jullie de hunters spotten voordat zij jullie zien!

Locatie Teambuildingspel:

Het uitje is zowel op jullie eigen locatie als iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. Onder locaties vind je ook enkele suggesties.
We checken en helpen jullie graag!

Tarieven:
Aantal personenPrijs per persoon
tot 19 personen

20 tot 30 personen

€ 1.195,00 (vast)

€ 1.350,00 (vast)

31 – 39 personen€ 1.450,00 (vast)
40 – 50 personen€ 36,50 p.p.
51 - 124 personen€ 35,00 p.p.
125 personen of meer€ 32,50 p.p.

Prijs is inclusief totale uitvoering, voorbereidingen, instructeurs, spelmaterialen en prijs winnende team,

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!