Spring naar inhoud

Over ons | Het bedrijf

Over Ons | Het bedrijf

Even voorstellen! Het bedrijf achter de Teambuilding spellen.

Mijn naam is Marc Nankman en ik ben de oprichter en eigenaar van Aevention Evenementen Organisatie en Teambuildingspellen. Ruim 20 jaar ontwikkel en organiseer ik teambuildingsspellen voor organisaties die hun personeelsuitje willen combineren met een teambuildingsprogramma gericht op het verstevigen van de relaties tussen medewerkers onderling en op het verkrijgen van nieuwe inzichten in de kijk op zaken als de cultuur van de organisatie.

Marc-foto1

Het team

Teambuildingspellen bestaat uit een hecht team van acteurs, presentatoren, regisseurs en event-managers die elkaar stimuleren en steeds opnieuw brainstormen over verdieping en vernieuwing van onze programma’s. We blijven op deze manier inspelen op nieuwe wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Bij elk evenement streven we naar een programma dat, in overleg met u, op maat wordt geleverd waarbij de kerngedachte steeds neerkomt op jezelf uitdagen en samenwerken met de ander in een ongedwongen setting. Voor welke vorm of locatie u ook kiest, elk programma is gericht op het tot stand brengen van een teambuildingsproces met het doel de sfeer en de prestaties op de werkvloer te verbeteren.

Voor uw evenement kunnen wij de juiste locatie bieden aangezien wij al jarenlang een uitgebreid netwerk hebben van eigenaren en managers van hotels, restaurants en feestlocaties door heel Nederland waardoor de keuzemogelijkheden zeer uitgebreid en divers zijn.

Graag ontmoet ik u, als nieuwe opdrachtgever, om uw wensen te bespreken en een vruchtbare samenwerking aan te gaan!

 

Met vriendelijke groet,
Marc Nankman