Spring naar inhoud

Over ons | Het bedrijf

Over Ons | Het bedrijf

Even voorstellen! Het bedrijf achter de Teambuilding spellen.

Mijn naam is Marc Nankman en ik ben de oprichter en eigenaar van Teambuildingspellen.nl. Ruim 26 jaar ontwikkel en organiseer ik teambuildingactiviteiten voor organisaties die hun personeelsuitje willen combineren met een ludieke teambuildingactiviteit met als doel op een "luchtige"manier beter samen te werken.

Marc-foto1

Het team

Teambuildingspellen bestaat uit een hecht team van acteurs, presentatoren, regisseurs en event-managers die elkaar stimuleren en steeds opnieuw brainstormen over verdieping en vernieuwing van actuele programma’s. We blijven op deze manier inspelen op nieuwe wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Voor welke vorm of locatie u ook kiest, elk programma is gericht op het tot stand brengen van een teambuildingsproces met als doel de sfeer en de prestaties op de werkvloer te verbeteren.

Voor uw evenement kunnen wij de juiste locatie bieden aangezien wij al jarenlang een uitgebreid netwerk en ervaringen hebben met hotels, restaurants en unieke locaties door de Benelux en Duitsland. De keuzemogelijkheden zijn hierdoor zeer uitgebreid en divers.

Graag ontmoet ik u, als nieuwe opdrachtgever, om uw wensen te bespreken en een succesvolle samenwerking aan te gaan!

 

Met vriendelijke groet,
Marc Nankman