Spring naar inhoud

“Help” ons bedrijf is Gehackt | buiten

Teamuitje "Help" We zijn gehackt!

Tijdens dit bedrijfsuitje heeft een hackerscollectief de volledige macht over uw systemen en zit deze vanaf nu letterlijk aan de knoppen van uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld (bitcoins) zien. Anders zullen de represailles onplezierig en desastreus zijn voor uw bedrijf en team members: want, al het betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand binnen uw team krijgt deze maand zijn of haar salaris…

Alle medewerkers moeten in actie komen en als team gaan samenwerken. De continuïteit van het bedrijf staat op het spel. Alle medewerkers moeten zich in team(s) verenigen om hun positie binnen het bedrijf veilig te stellen! Dit teambuildingsuitje draait ECHT om teamwork en is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Hacked foto

Een bloedstollend cyber avontuur tijdens het bedrijfsuitje

Gelukkig komt er hulp voor het team. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker! Deze meesterhacker zal de teams helpen de hackers te stoppen. Samenwerken staat tijdens dit bedrijfsuitje centraal.
Een levensechte situatie, die om onmiddellijke actie vraagt van uw team. Aan alle teamleden de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de eisen van de hackers te voldoen. D.m.v. foto, video, vraag en denk opdrachten proberen uw medewerkers alles op te lossen. Gewapend met een iPad gaat uw team al samenwerkend op pad om ervoor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is. Het succes van dit bedrijfsuitje staat of valt bij samenwerking en creativiteit.

Dit bedrijfsuitje staat voor: Een programma vol actie en uitdagingen, met uw team als middelpunt van een cyberavontuur. Teamwork is de sleutel tot succes en om die reden is dit bedrijfsuitje een van de populairste als het gaat om teambuilding.

Meer info over dit bedrijfsuitje

Het geëiste geld (bitcoins) verdient uw team door een tour te volgen die de iPad aangeeft. Onderweg jaagt uw team op verschillende uitdagingen die op de juiste locatiepunten verschijnen. Door deze challenges te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar let op! Op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap. U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. Zie dus meteen welk team zich al samenwerkend inzet voor een succesvol resultaat. Welk team blinkt uit in samenwerken? Chatten kan ook met de andere teams. Ook kan men communiceren met de meesterhacker en men kan andere teams en collega's dwarsbomen door ze te trakteren op gadgets, zoals een gebroken scherm.

Hoe lang duurt dit bedrijfsuitje?

Snel, want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur om als team alles te voltooien! Welk team weet te winnen tijdens dit bedrijfsuitje? Welk team weet het beste samen te werken?

Het programma (voorbeeld) ziet er als volgt uit:  (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)
13.45 uur            Uitleg en teamindeling programma Hacked, (teams van te voren                                               in te delen)
14.00 uur            Aanvang Hacked; De teams volgen de aangegeven route
16.15 uur            Einde Hacked; Uw gasten hebben lekker de tijd om na te praten en alvast                                 alle foto's te bekijken van de opdrachten
16.30 uur            De prijsuitreiking en indien mogelijk een presentatie van de leukste video                                 van ieder team.
16.45 uur            Einde van een zeer spannend teamspel.
17.00 uur            Diner (optioneel) De eindtijd bepalen jullie natuurlijk zelf

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers

Mogelijke locaties voor bedrijfsuitje Hacked

Jullie kunnen zelf een locatie voor ‘Hacked’ kiezen die voldoet aan de wensen. Ga voor teambuilding naar een andere stad en combineer het bedrijfsuitje met een mooi diner in een horecagelegenheid naar keuze. Wil je het makkelijk houden? Ga dan met de teamleden op pad in de omgeving waar het bedrijf gevestigd is.

De Teambuilding spellen en bedrijfsuitjes kunnen bijna overal georganiseerd worden. Wij controleren voor de zekerheid (in de offertefase) altijd de omgeving voor de buitenactiviteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

Bedrijfsuitje voor een grote groep?

Teambuildingspellen.nl is gespecialiseerd in grote groepen voor teambuildingvents, bedrijfsuitjes. Wij hebben bijvoorbeeld samenwerkingen met ministeries, provincies, gemeenten, korpsen en ziekenhuisinstellingen. Onze focus ligt op samenwerking en we betrekken elk teamgenoot.


Tarieven:
Aantal personenVaste prijs (excl. BTW en reiskosten buiten de randstad)
Tot 25 personen€  1.395,00 (vast)
26 – 40 personen€  1.550,00 (vast)
41 - 65 personen€       36,50 p.p.
66 of meer personen€       35,00 p.p.

 

Prijs is inclusief begeleiding en personalisatie met eigen vragen en montage van eigen introfilm, prijsuitreiking en alle gemaakte foto's en video opgestuurd.

Excl. locatie, catering en reiskosten buiten de randstad.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!