Spring naar inhoud

Moordspel Murder Mysterie| Buiten en Binnen

 

Moordspel/ Diner: (Manic Murder Mysterie)

Het Coldcase Moordspel

Op een koude dag in 1988 is het levenloze lichaam van Lex gevonden. Na jaren onderzoek is de dader van deze moord nog steeds niet gevonden. Duik nu, 35 jaar later, opnieuw in het dossier en maak gebruik van nieuwe onderzoekstechnieken, zoals DNA en leugendetectors. Misschien komen er nu wel nieuwe tips die jullie helpen in dit onderzoek óf wijzigen de verklaringen van de verdachten.

moordspel 1

Dit moordspel (in en outdoor) is op 2 manieren te spelen: ofwel in de omgeving met ipads of binnen aan tafel met fysieke spelrondes evt. rondom lunch of Diner.

Jullie spelen dit moordspel in teams tegen elkaar. Ieder team heeft als doel om de juiste informatie te verzamelen en de moord op te lossen! Bij de start van het spel ontvangt ieder team een map met het dossier. Daarin staat de informatie over een aantal verdachten en bekenden van Lex.

Met alle opdrachten in het spel kom je meer te weten over de verdachten en ontvangen jullie nieuwe informatie waarmee jullie in de stad informatie kunnen verdienen. Op iedere locatie waar jullie arriveren, staat er een opdracht in het spel. Deze opdrachten nemen jullie mee ‘terug’ in de tijd. Jullie worden getest op algemene en criminele kennis uit de afgelopen 60 jaar. Wanneer jullie een opdracht goed voltooien, dan ontvangen jullie informatie. Welke sporen en welke verdachten willen jullie volgen? Lukt het jullie om de juiste verbanden te leggen? Zo lossen jullie deze zaak succesvol op!

Voorbeelden van opdrachten in dit stads-spel zijn: Mix de gebeurtenissen met de jaartallen, Raad de naam van de internationale crimineel of beantwoord een kennisvraag over het jaartal 1995. Naast kennis komt er ook de nodige creativiteit in dit spel terug, door middel van foto of video-opdrachten, zoals: maak een reconstructie van de eerste aflevering van GTST of een juichfoto van het EK 1988.

Voorbeelden van de binnen variant zijn: Cluedo XL, het plaats delict bezoek, mini escape spel en het Black Jack finale spel.

Na 2,5 uur in de stad komen de teams bij elkaar en vult ieder team een verklaring in. Hierin wijzen jullie een dader aan en omschrijven jullie de handelswijze, het motief en het moordwapen. Aan de hand van deze verklaringen wordt de winnaar bekendgemaakt. Welk team achterhaalt tijdens de opdrachten de juiste informatie en heeft de meeste details goed? Wie wordt de winnaar van dit bloedstollende Moordspel?

Let op: Het moordspel met haar opdrachten vergt de nodige concentratie en focus van de teams.
Bij dit spel wordt het nodige leeswerk, focus en oplettendheid gevraagd.

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers

Het programma ziet er als volgt uit (Voorbeeld): (kan ook binnen rondom lunch of diner)
13.15 uur             Instructeur van Teambuildingspellen op locatie aanwezig.
13.45 uur             Ontvangst gasten in de ruimte.
14.00 uur             Uitleg, video en teamindeling Manic Murder Mysterie (teams van te voren                                indelen)
14.15 uur             Aanvang Manic Murder Mysterie moordspel.
16.30 uur             Einde Moordspel; Uw gasten hebben lekker de tijd om na te praten,                                          te borrelen en de foto’s te bekijken.
16.45 uur             De prijsuitreiking, een act op zich, waarbij alle geleverde prestaties de                                        revue passeren.
17.00 uur             Einde van het leuke programma:. Alle foto's en video's die gemaakt zijn                                    worden binnen 1 dag naar u opgestuurd als leuke herinnering van dit                                        programma.

 

Locatie Teambuildingspel:
Het uitje is op uw eigen locatie of iedere gezellige Horecagelegenheid te organiseren. We checken het graag!

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Prijzen

Aantal personen Prijs per persoon (excl. BTW)
15 - 27 personen€   1.395,-  (vast)
32 - 42 personen€   1.595,- (vast)
43 – 55 personen€  37,50 p.p.
56  of meer personen€  35,00 p.p.

 

Prijs is inclusief: ipads, begeleiding, spelmaterialen,  prijs winnende team, presentatie van foto en video's en deze naar u opgestuurd.

* Graag scherm en beamer met geluid op de locatie regelen

* Locatie en Catering in overleg te regelen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!