Spring naar inhoud

Dinner with a Bite | Diner en spel

De Diner Battle Quiz (ook in Kersteditie):

De hilarische Borrel/Diner Battle, is een interactief spel dat op iedere locatie kan worden gespeeld; bij u op het bedrijf, thuis of in een restaurant naar keuze. De groepsgrootte? De quiz is ook geschikt voor grote groepen!

prijsuitreiking publiek met catering

Het diner quiz programma:

Tijdens dit hilarische en gezellige uitje brandt er een hevige teamstrijd los. De spanning zal om te snijden zijn en de teamspirit spat er gegarandeerd vanaf! 

Hoe gaat het teambuilding spel in zijn werk?

De medewerkers  worden verdeeld in teams van maximaal 6 personen. Ieder team wordt bemand met een iPad, waar alle opdrachten binnen komen. Overleg en handel snel, want iedere opdracht heeft een tijdslimiet! Elke opdracht levert punten op en de real-life stand wordt om de paar opdrachten getoond op het scherm. Interactie, strijd, kennis en snelheid zijn ‘key’ om de Diner Battle quiz als team te winnen.

Aantal rondes tijdens de Dinerquiz

De Borrel/Diner Battle bestaat uit 3 rondes vol quizvragen. We starten met de Vragen- en Minigame ronde. Iedere opdracht wordt ondersteund door anekdotes van de spelleider.

In de 2e ronde worden de teams uitgedaagd middels een aantal ludieke challenges (minut to win it) die ook door een teamlid op video moeten worden opgenomen. Denk aan de olifantenmars of de stuiterende pen. En Oh Ja… en wie is eigenlijk het koekiemonster (hilarisch) uit jouw team? Dit zijn voorbeelden van challenges die voorkomen in deze rondes, waarbij teambuilding is vereist en waar de teamleden ‘geactiveerd’ zullen worden. De beelden en beoordeling kijken we per team gelijk via het scherm terug.

We sluiten de Borrel/Diner Battle (natuurlijk) af met een muziekronde. Teamleden die tijdens de quiz meezingen en dansen leveren extra punten op!

Bonden, eten, drinken en tactiek bespreken met het team tijdens de pauzes

Tussen de drie ronden door is er een pauze. Drankjes worden bijgevuld en is er tijd voor gezelligheid. Het is ook mogelijk om de Battlequiz te combineren met een 3-gangen diner. Het programma wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet het meest tijdens de Diner Battle quiz en gaat er met de winst vandoor?

Alle foto’s en video’s die gemaakt zijn tijdens dit teamuitje worden na afloop doorgestuurd als herinnering aan de leuke avond. 

Hoe kan het bedrijfsuitje er uit zien:  (voorbeeld)

• 18.30 uur Ontvangst gasten met drankje en voorgerecht
• 19.00 uur Introductie en start Borrel/Diner Battle
• 19.30 uur Pauze met evt. hapje of eten
• 20.00 uur Start ronde 2 van de pubquiz
• 20.45 uur evt. Pauze met drankje
• 21.00 uur Start ronde 3 pubquiz
• 21.30 uur Afsluiting en prijsuitreiking Pubquiz
• 21.40 uur Einde Borrel/Diner Battle

Mogelijke locaties voor dit bedrijfsuitje

Jullie kunnen zelf een eigen locatie kiezen die voldoet aan de wensen. Een goede presentatieruimte, een goed aanbod van eten en drinken en wat past bij het budget. Dit kan een horecagelegenheid zijn maar ook bij jullie bedrijf of een andere (eigen) locatie.

De teambuilding spellen en bedrijfsuitjes kunnen bijna overal georganiseerd worden. Wij controleren voor de zekerheid (in de offertefase) altijd de omgeving voor de activiteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW en catering)
20 - 45 personen€  1.450,00
46 - 60 personen€  1.595,00
61 - 90 personen€        37,50 p.p.
91 of meer personen€        35,00 p.p.
Prijs is inclusief organisatie locatie, acteurs, spelmaterialen, prijs winnende team en excl. catering bij de horecagelegenheid of eigen locatie.
Drank en dinertarieven zijn afhankelijk per locatie. Vraag bij voorkeur informatie aan bij uw gekozen horecagelegenheid en geef daarbij uw budget aan.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!