Spring naar inhoud

Grote groepen bij Teambuildingspellen – Dat is onze specialiteit

Teambuilding events en bedrijfsuitjes voor grote groepen - Dat is onze specialiteit

Of je nu met 100 collega’s, met een groep van 1.000 of meer collega’s van plan bent een teamuitje te laten plaatsvinden… Teambuildingspellen draait er z’n hand niet voor om. Ons motto luidt: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’.

Teambuildingspellen is zich ervan bewust dat er organisatorisch heel wat komt kijken bij een bedrijfsuitje van 1000 of meer pax. Maar door de jarenlange ervaring weten we bij Teambuildingspellen maar al te goed waar we op moeten letten.

Wat is er zo leuk aan een teamuitje met een grote groep?
Er zijn veel dingen leuk aan een teamuitje met een grote groep, zoals:

1. Samenwerken: Een teamuitje met veel (onbekende) collega’s is een uitstekende manier om samen te (leren) werken. Je ziet je collega’s echt in een ander daglicht en je komt tijdens een informeel bedrijfsuitje veel meer over elkaar te weten.

2. Teamgeest Versterken: Door samen activiteiten te ondernemen kun je de banden tussen teamleden versterken en de teamgeest verbeteren. Reden te meer om collega’s er eens op uit te sturen met een spannende activiteit als ‘Wie is de Mol?', ‘Moorddiner’ of een hilarische ‘Pub Quiz’.

3. Nieuwe collega's leren kennen: Een teamuitje biedt de kans om nieuwe mensen te leren kennen en relaties op te bouwen. Zeker als er veel mensen werken bij het bedrijf is het weleens lastig een gezicht bij een naam te plaatsen. Daarom doen bedrijven met veel werknemers er goed aan eens in de zoveel tijd een bedrijfsuitje te organiseren. Het is de taak van Teambuildingspellen om het onvergetelijk te maken.

4. Ontspannen: Een teamuitje is een goede manier om te ontspannen en de dagelijkse routine even te onderbreken. Met grote groepen een teamuitje houden zorgt altijd voor hilarische, spannende, en opmerkelijke momenten. Samen creëren jullie als grote groep nieuwe herinneringen op een ontspannen manier.

5. Vermaak: Een teamuitje is een leuke manier om te lachen, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te maken. Een bedrijfsuitje met een grote groep is een uitgelezen kans om met veel collega’s eens een vermakelijke en uitdagende dag te hebben.

Overheden, politiekorpsen, GGZ-instellingen, ziekenhuizen en andere bedrijven met veel medewerkers zijn u voorgegaan en merken een verbetering op de werkvloer. Teamuildingspellen heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van teamuitjes met grote groepen.
 

 

Review Grote Groep:

Professioneel, flexibel, goed georganiseerd!

★★★★★

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Teambuilding Spellen. Wij waren op zoek naar een outdoor programma voor een grote groep (+250 personen) en zij waren heel goed in staat om mee te denken. Zij stelden ‘Help, onze baas is ontvoerd’ voor als activiteit en dit sloot perfect aan op ons dagprogramma. Zij waren flexibel om het spel naar onze wensen aan te passen (voorbeeld: Engelstalig, duur van het spel korter). Het spel kon met recht het hoogtepunt van de dag genoemd worden en daarmee namen zij een groot deel van de organisatie uit onze handen.

Als kers op de taart hebben wij er prachtig filmmateriaal aan over gehouden.

Kort samengevat; het is een professioneel, flexibel, goed georganiseerd, vriendelijk team! Wij kunnen Teambuilding Spellen van harte aanbevelen!

- E&E Team Van Oord | 'Help' de baas is ontvoerd