Spring naar inhoud

F.A.Q. Wat u wilt weten!

Veel gestelde vragen bedrijfsuitjes en personeelsuitjes

Wat u wilt weten over de teambuilding spellen. Hieronder vindt u het antwoord op uw vraag en alle mogelijkheden die wij u bieden.

We hebben nog geen idee over het aantal personen, Wanneer moeten we dit uiterlijk doorgeven?

Uiteraard kan het definitieve aantal personen nog wijzigen na de programma bevestiging. Vermindering van het aantal deelnemers binnen een marge van 20% kunnen uiterlijk tot 2 weken voor de programmadatum kosteloos worden doorgegeven. De volledige wijzigings- en annuleringsbepalingen staan in onze algemene voorwaarden.

Wij willen een Teambuildingprogramma organiseren tot 10 personen, kan dit?

Wij willen een Teambuildingprogramma organiseren tot 10 personen, kan dit?

Hoe ver van te voren moet ik reserveren?

Hoe eerder u reserveert, des te groter is de kans is dat de datum nog vrij is. I.v.m. het plannen van personeel en materialen raden wij bij voorkeur aan om minstens 1 maand van te voren te boeken.

Kan ik zelf de begin en eindtijd van het programma bepalen?

U mag zelf u tijdstip van aanvang bepalen. En als de eindtijd u niet schikt, passen wij het programma aan. Alle onze programma’s zijn maatwerk.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

De activiteiten kunnen altijd doorgang vinden. Het komt zelden voor dat een programma verregent.Bij af en toe regen gaan wij ervan uit dat de deelnemers nog steeds gemotiveerd zijn door het enthousiasme van het event. Er is bovendien van te voren gecommuniceerd dat het om een buitenprogramma gaat en uw gasten zijn hier dan ook op voorbereidt. Bij zeer slecht weer kunnen de meeste programma’s worden aangepast naar binnen.

Hoe zit het met de rekening?

U ontvangt een rekening vooraf en er wordt een stelpost en schatting gemaakt voordrank en eten. In de 2 e rekening achteraf wordt dit totaal verrekend.

Kunnen wij nog extra “verrassingen” op de rekening verwachten?

Wij vinden het heel belangrijk dat er totale duidelijkheid is over de factuur. Op de eindfactuur mogen geen onverwachte verrassingen komen te staan. Zelfs als de drank op nacalculatie wordt berekend informeren we u de stand van zaken tijdens het evenement.

Hoe regelen we het drankenbudget?

U geeft uw budget aan of hoeveel drankjes er gedronken mogen worden. Op de dag zelf geven we dit op tijd aan. Ook kunnen we het in controle houden d.m.v consumptiemunten.

Hoe zit het met mensen in onze groep die een handicap hebben of slecht ter been zijn?

Bij elk van onze programma’s zijn er uiteenlopende functies voor verschillende condities. Van jury, coach tot scheidsrechter en van teamcaptain, fotograaf tot coördinator.

Is Teambuildingspellen eigenlijk internationaal gericht?

Ja de programma’s kunnen in het Nederlands, Duits en Engels gecommuniceerd worden.

Hoe houden we met elkaar het uitje geheim en verrassend?

We zijn alert met het communiceren van onze bedrijfsnaam. Alleen u als onze vastecontactpersoon weet wat we gaan doen en afhankelijk of u ook mee doet met het programma houden we verrassingen tot het laatste moment spannend!

Kunnen jullie ook het vervoer regelen?

Ja alle soorten vervoer is bijna te regelen. Van een eigen trein tot een Zuid Amerikaanse bus en van een stoomlocomotief tot helikopter.

Kunnen jullie ons ook helpen met de uitnodiging?

Ja voor de meeste programma’s hebben we ludieke, gerichte teasers met als doel dat het uitje alvast gaat leven met veel voorpret.