Spring naar inhoud

Red Light, Green Light

Red Light, Green Licht

Red Light Green Light, hét survival groepsuitje van dit moment!

Ons Red Light Green Light teambuilding spel is gebaseerd op de spraakmakende Netflix serie de Squid Game! Iedereen heeft het er over en deze zenuwslopende serie is omgetoverd tot het populairste groepsuitje van dit moment! Red Light Green Light is geschikt voor grote en kleine groepen en op elke locatie uitvoerbaar.

Red Light Green Light 1

Wat is Red Light, Green Light voor activiteit?

Het actieve spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie the Squid Game. Alle deelnemers van dit teambuildingsuitje zijn uw concurrenten. Maar de teamleden moeten ook met elkaar samenwerken. Ideaal voor een bedrijfsuitje of teambuilding sessie. Met Red Light Green Light heeft u gegarandeerd een spannend personeelsuitje te pakken.

Hoe werkt het spel tijdens een teamuitje?

De personeelsleden beginnen als de ‘Frontman’ de groep toespreekt. Vervolgens splitsen we de groep op in teams van 6 personen. Iedere deelnemer krijgt een T-shirt met een persoonsnummer. Heb jij nummer 456?

De bekende spellen van Red Light Green Light

De teams spelen 6 verschillende games, waarin je als team én individueel werkt. Tijdens de spelrondes komen de uit de serie bekende games aan bod, zoals Red Light Green Light (Annemaria Koekoek), Cut a shape (vormpjes prikken) of Tug of War (touwtrekken). Net zoals in de serie kun je er voor kiezen om zelfstandig te werken, of om elkaar te helpen aan een teamprestatie. Door de tijdslimiet die aan de games zitten, neemt de spanning toe. Een ware race tegen de klok!

Welk team levert de winnaar van Red Light Green Light?

Na deze 6 verschillende rondes, eindigt één team als het beste team. Nu begint de afvalrace, want er is op het einde maar één winnaar van de game. Welke teamgenoot eindigt er na deze spannende finale als de Inktvis koning of koningin?

Voor wie is het spel bedoeld?

Dit groepsuitje is te spelen voor groepen vanaf 50 personen. Door de verschillende onderdelen is het ook geschikt voor grotere groepen tot wel 300 personen. Hoe meer deelnemers, hoe meer onderdelen het spel heeft. Alle deelnemers kunnen het spel tegelijk spelen.

Hoe lang duurt het teambuilding spel?

De duur van Red Light Green Light is 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief een korte pauze. De teamleden kunnen dan de tactiek bespreken en wat eten en drinken.

Waar kan Red light Green Light gespeeld worden?

Dit populaire spel kan door het hele land en op elke locatie met een grote binnen- of buitenruimte gespeeld worden. In de winter raden we een grote binnenzaal aan (denk daarbij wel aan eventuele huurkosten). We denken graag met u mee.
------------------

Wat is inclusief?

· Professionele spelbegeleiders in de bijbehorende Red Light Green Light kostuums
· Een t-shirt met persoonsnummer tijdens de game, zoals in de Squid Game
· Minstens zes rondes met de welbekende games uit de Squid Game
· Attributen om de games te kunnen spelen
· Finalespel voor de zes beste deelnemers uit het winnende team
· Een prijs voor de gedoodverfde winnaar van het team

Mogelijke locaties voor Red Light Green Light...

Jullie kunnen zelf een locatie voor ‘Red Light Green Light’ kiezen die voldoet aan de wensen. Een goede presentatieruimte, een goed aanbod van eten en drinken en wat past bij het budget. Dit kan een horecagelegenheid zijn maar ook bij jullie bedrijf of een andere (eigen) locatie.

De Teambuilding spellen en bedrijfsuitjes kunnen bijna overal georganiseerd worden. Wij controleren voor de zekerheid (in de offertefase) altijd de omgeving voor de buitenactiviteiten. De gewenste ruimte voor de binnen teamuitjes nemen we met jullie door zodat we zeker weten dat deze geschikt is om de activiteit te kunnen uitvoeren.

 

Tarieven:

Aantal personenPrijs per persoon (excl. BTW)
50 – 75 personen€ 47,50 p.p.
76- 120 personen€ 42,50 p.p.
121 – 300 personen€ 41,00 p.p.