Spring naar inhoud

“Help” onze baas is ontvoerd- buiten

Teambuildingspel "Help" onze baas is ontvoerd!

Jullie krijgen tijdens dit teambuildingspel onverwacht een videoboodschap waarin wordt medegedeeld dat de baas is ontvoerd! Deze video wordt van tevoren met de baas opgenomen. 

De taak van de teams is om de baas uit de handen van de ontvoerders te krijgen en te redden.

ontvoering klant

Programma teamuitje: “Help onze baas is ontvoerd”:

Tijdens dit interactieve teambuildingspel moeten de medewerkers in teams al samenwerkend losgeld bij elkaar verdienen. Hierbij wordt goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Wie houdt zijn hoofd koel en wie treedt op als teamleider? Wie toont lef en wie komt er met de beste ideeën? Tijdens dit uitje leer je elkaar pas echt kennen.

Het geëiste losgeld verdient u doordat de (sub)teams de route volgen die de ipad aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges (vragen, minigames, foto en video-opdrachten) op het scherm. Door de challenges te voltooien ontvangt u losgeld.

Volg als team de juiste route en redt de baas

Het geëiste losgeld verdienen de teams door locatiepunten te bezoeken die de iPad aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges (vragen, minigames, foto- en video opdrachten) op het scherm. Door al samenwerkend de opdrachten te voltooien ontvangen de teams losgeld en kan de baas vrijgekocht worden.

Het verloop van het spel valt of staat met samenwerking. Daarom is dit teamuitje een echte teambuildingactiviteit. Uit ervaring werken de teams gemotiveerd samen en na deze dag nemen ze op een luchtige manier deze ervaringen en vaardigheden mee naar de werkvloer.

Dit bedrijfsuitje is ook uitstekend voor grote groepen te organiseren. Er kunnen zoveel teams als maar nodig zijn, gecreëerd worden. Ook kunnen de teams bestaan uit kleine teams van bijvoorbeeld 4 tot 10 personen. Teambuildingspellen.nl is ook gespecialiseerd in uitjes met grote groepen en weet iedereen te betrekken en een taak te geven in het team. Succes gegarandeerd!

Meer info over dit bedrijfsuitje:

Dit spel creëert een echte strijd tussen de teams. Men kan realtime de scores van de teams volgen. Ook kunnen de teams chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en kunnen teams elkaar dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke acties. Een gebroken scherm bijvoorbeeld. Tijdens de borrel worden alle foto’s en de leukste video’s gepresenteerd en het best samenwerkende team zal aan het einde de baas terugkrijgen en gaat met de trofee naar huis.

Personaliseer dit teambuildingsevent: u ontvangt van ons een invullijst met de mogelijkheid om een aantal eigen vragen te bedenken. Ook kunt u uw eigen logo toesturen. Dit verwerken we in de app en het spel. Zo kan het spel zo persoonlijk als maar gewenst gemaakt worden.
Het programma (voorbeeld) ziet er als volgt uit (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)

  • 13.15 uur Ontvangst op locatie
  • 13.30 uur Instructie en start videoboodschap
  • 13.45 uur Aanvang Ontvoerd spel; de teams volgen de route en spelen en voeren de ludieke opdrachten uit
  • 16.00 uur Laatste team retour; borrelen met presentatie foto's
  • 16.15 uur Onderhandeling en prijsuitreiking met de leukste video van ieder team
  • 16.30 uur Einde van het programma

Alle foto's en video's van dit teambuildingsevent worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers. Dit spel is een van de populairste spellen van Teambuildingspellen.nl. Succes gegarandeerd!

 

Locatie Teambuildingspel:

Het uitje is op uw eigen locatie uit te voeren, in een stad naar keuze of op elke andere gezellige (horeca)locatie. Het uitje is binnen en buiten op te zetten. In de offertefase checken we altijd of het uitje ook daadwerkelijk uit te voeren is zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Tarieven incl. video-opname van tevoren:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 29 personen€  1.550,00 incl. reisk. binnen randstad
30 - 39 personen€  1.650,00 incl. reisk. binnen randstad
40 – 49 personen€        43,00 p.p.
50 en meer personen€        39,00 p.p.

Prijs is inclusief: gebruik ipads, begeleiding, video opname van de baas incl. montage (van te voren op te nemen), spelmaterialen, eigen personalisatie van eigen vragen en logo, prijs winnende team, foto en video's naar u opgestuurd en reiskosten binnen de randstad.

* Graag scherm en beamer met geluid op de locatie regelen

* Locatie en Catering is optioneel.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!