Spring naar inhoud

Dropping Challenge

De Dropping Challenge:

Het Intrigerende Duinavontuur: Een Uniek Bedrijfsuitje vol Actie!

Beleef een memorabel bedrijfsuitje of teambuilding-event in de duinen en langs de kust van Nederland met het boeiende Duin Avontuur. Dit dynamische teamuitje belooft een mix van leiderschap, strategisch denken, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral veel plezier!

 

 

Teambuilding spellen challenge

Ga de strijd aan met uw collega-teams!

Midden in een intense strijd met rivalen en een dreigende invasie, is het aan jouw team om deze te voorkomen! Verschillende crypto-analytische diensten hebben de belangrijke taak om onderschepte gecodeerde berichten te ontcijferen. Jullie uitdaging is om als eerste de enigma te kraken en als overwinnaars uit de strijd te komen!

Het Spel:

Tijdens het Duinavontuur fungeer je als de codebrekers, belast met de opdracht om cryptische raadsels op te lossen en een invasie te dwarsbomen. Bedenk samen met je team een doordachte strategie om de meeste punten te verdienen en andere teams te slim af te zijn, maar blijf alert op de tegenstanders! Uitgerust met een iPad, maak je in teamverband mijnen onschadelijk door raadsels op te lossen en waardevolle aanwijzingen te verzamelen. Met elke voltooide opdracht komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing om de enigma te kraken en de vijand te slim af te zijn. Red het land en leid jouw team naar de overwinning in het Duinavontuur!

Ieder Team een eigen wapen:

Voor het Duinavontuur krijgt elk team een iPad met een kaart van het spelgebied. Hierop voer je verschillende opdrachten uit, kun je chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en diverse raadsels oplossen om de code te kraken en de tegenstanders te verslaan. Zodra alle aanwijzingen zijn verzameld, krijgen de teams de kans om de enigma te ontcijferen tijdens een spannend eindspel. Kortom, een levendig buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan. Het Duinavontuur is zowel overdag als 's avonds beschikbaar. Deelnemers gaan op zoek naar een waardevolle kist om onsterfelijk te worden, maar dit is pas mogelijk na het voltooien van enkele opdrachten tijdens de 'sterfelijke' fase, zoals het onderzoeken van een bunker met het hele team en een fakkel. Onze ervaren begeleiders zorgen voor enige kennis van jouw organisatie, wat resulteert in een hilarische prijsuitreiking na deze boeiende activiteit.

 

Voorbeeldprogramma: (U kunt zelf het tijdstip van aanvang bepalen)

16.00 uur : Ontvangst van de groep en uitleg Dropping
16.15 uur : Start Dropping met vragen, minigames, foto en video-                                                                    opdrachten
18.15 uur : Terugkomst teams en borrel
18.30 uur : Prijsuitreiking
18.45 uur : Einde programma en aanvang eten (optioneel)

 

Incl. personalisatie:
U heeft de mogelijkheid om eigen vragen, opdrachten en logo aan te leveren.

Alle foto's en video's worden naar u opgestuurd en kunnen dan verzonden worden naar alle deelnemers


Locatie Teambuildingspel Dropping:

- Gelderland: De Veluwe nabij Apeldoorn
- Noord-Brabant: Drunense Duinen
- Noord-Holland: IJmuiden
- Utrecht: De Soesterduinen

Graag informeren we jullie over de passende Horecagelegenheden

 

Tarieven:

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 25 personen€     1.275,00 (vast)
26 - 45 personen€     1.450,00 (vast)
42 - 60 personen€        35,00 p.p.
61 of meer personen€        32,50 p.p.
  • Tarieven drank en diner is afhankelijk van de gekozen locatie
  • Het uitje is op uw eigen locatie of horecagelegenheid te organiseren
Game the 3
city challenge met fiets