Spring naar inhoud

“Help” De Grote Ontvoeringsshow | Spelprogramma

"Help" De Grote Ontvoeringshow

Niet zomaar een bedrijfsuitje waarbij uw collega een hoofdrol speelt, maar een echte thriller om hem of haar vrij te krijgen vanuit de grip van de ontvoerders!

ontvoering klant

Intro spel

Niemand minder dan uw eigen collega wordt de ruimte binnen gebracht.

Vastgeketend met een bijzonder gevormd slot in de vorm van een grote Bitcoin met een opening voor een grote sleutel!? In de grip van gemaskerde mannen wordt het spel gestart door het voorlezen van een losgeld eis. Bitcoins is datgene wat de ontvoerders willen hebben, maar liefst 100 stuks! Na het voorlezen van de brief is het tijd voor actie, de show begint!

Programma

Het spel wordt gespeeld in vijf rondes van 20 tot 30 minuten per stuk, waarin iedere ronde zijn eigen unieke ervaring biedt. Om de deelnemers op stoom te krijgen, wordt er gestart met een persoonlijke quiz, waarbij alle antwoorden worden goedgekeurd door de (ontvoerde) collega. Dit geheel gebeurd op een manier zoals u deze nog nooit ervaren heeft, het is zeker geen standaard quiz!

De volgende onderdelen komen aan bod:

• 30 seconds, maar dan anders!
Het alom bekende bordspelletje wat op menig tafel gespeeld wordt, nu in het groot, uiteraard geheel in thema. Met compleet op maat gemaakte naamkaartjes en unieke vormgeving.

• Pakkenspel
Per team worden er overalls uitgedeeld met daarop enorm veel informatie. Door de spelleiders worden er vragen gesteld, de teams kunnen de antwoorden echter alleen achterhalen door de dragers van de pakken goed te onderzoeken! Zo kan een stukje informatie/tekst op de borstkas of misschien wel aan de binnenkant van het pak staan en de deelnemers het antwoord op de vragen kunnen geven. Op deze manier leer je jouw collega’s echt kennen!

• Reconstructie Madness
Het paradepaardje van het evenement!
De losgeld eis die jullie collega aan het begin heeft verteld wordt even overboord gegooid in deze ronde, jullie krijgen de kans om met bijgeleverde actions camera’s een eigen video op te nemen. De

Acteurs die het spel leiden zullen jullie haarfijn uitleggen hoe het moet en met welke spullen! Ieder team krijgt een geheel unieke combinatie van opdracht en materialen ( denk aan; Noord Korea ontvoerd Donald Trump of een 70s ontvoering ) Elk team dient zijn eigen persoonlijke en grappige video op te nemen! Deze beelden worden gemonteerd en krijgt u binnen een paar dagen toegestuurd. Dit is dan een herinnering om nooit meer te vergeten!

Finale spel
We eindigen het spel met de grote Blackjack finale! Dit onderdeel staat in het teken van alles of niks, alle reeds verdiende bitcoins kunnen tijdens deze finale ronde worden ingezet, afgepakt, verloren of verdubbeld!
Onder begeleiding van de showmasters wordt er met enorme blackjack kaarten een spel gespeeld met alle deelnemers tegelijk!
Wie durft er in te zetten? Wie eindigt er na al deze opdrachten met lege handen en wie wordt de winnaar om de geliefde collega vrij te kopen uit de handen van de ontvoerders?!

Het programma ziet er als volgt uit (Tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)

  • 17.00 uur ontvangst op locatie met snack/ amuse of voorgerecht
  • 17.30 uur introductie / inval
  • 17.45 uur start ronde 1
  • 18.15 uur start ronde 2
  • 18.30 uur Hoofdgerecht of buffet
  • 19.00 uur start ronde 3
  • 19.30 uur start ronde 4
  • 19.55 uur start ronde 5
  • 20.15 uur afsluiting met bijbehorende prijsuitreiking.
  • 20.30 uur einde programma en afsluiten met koffie en evt. dessert

Mogelijke locaties voor dit uitje...

Teambuildingspellen.nl werkt nauw samen met hotels, restaurants en feestlocaties door heel het land. Hierbij bieden wij u een aantal opties in de omgeving van onderstaande steden. U kunt een keuze maken onder de rubriek locaties.
Het uitje is natuurlijk ook op uw eigen locatie te organiseren!

Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Prijzen

Aantal personen (min. 25)Prijs per persoon (excl. BTW)
25 - 40 personen€ 45,00 p.p.
41 - 60 personen€ 42,50 p.p.
61 - 300 personen€ 39,50 p.p.
Prijs is inclusief: alle materialen, camera’s, prijs voor het winnende team en reiskosten

Locatie en Catering is altijd optioneel en daarbij afhankelijk van de op dat moment geldende regels rondom corona.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!