Spring naar inhoud

“Help onze baas is ontvoerd” (evt. in Kersteditie)

“Help" onze baas is ontvoerd!
(evt. in kersteditie)

 

Zowel fysiek als online event:
Tijdens dit interactieve teambuildingspel moeten de deelnemers losgeld bij elkaar verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld.

Kerstman

Programma Ontvoering

De meeste opdrachten worden opgemaakt uit een combinatie van onze ontvoerd en kerst challenges in combinatie met foto en video-opdrachten.
Het geëiste losgeld/ Bitcoins verdient u doordat de teams de route volgen die de iPad aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges op het scherm. Door de challenges te voltooien ontvangt u losgeld.

Optioneel: Tijdens het spel zal duidelijk worden waar een evt. kerstkado op te halen is.

De Challenge is een echte team wedstrijd! U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets. Een gebroken scherm bijvoorbeeld.

Snel want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur! Vindt u de getuige, die misschien iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen, die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht? Onderweg moeten ook filmpjes en foto's gemaakt worden, deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces.
Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de Kerstman (Baas) vrij te kopen. Als dit lukt is het tijd voor een borrel.

Het event is vanaf iedere (eigen) locatie te organiseren.

Evt. Horeca Locatiesuggesties: https://teambuildingspellen.nl/locaties/

Prijzen

Aantal personenVaste prijs (excl. BTW)
Tot 42 personen€ 1.495,00
43 - 70 personen€ 37,50 p.p.
71 of meer personen€ 35,00 p.p.

 

Prijs is inclusief: begeleiding, video opname van de baas, spelmaterialen, prijs winnende team en personen.

* Graag scherm en beamer met geluid op de locatie regelen

- Locatie en Catering is altijd optioneel en daarbij afhankelijk van de op dat moment geldende regels rondom corona.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!