Spring naar inhoud

Effectief werken aan teambuilding

Teambuildingspellen.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen waarin teambuilding centraal staat. Deze jaren hebben ons ook door vallen en opstaan geleerd waar een organisatie echt behoefte aan heeft. Teams goed laten functioneren is een enorme uitdaging.

Teambuildingspellen.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen waarin teambuilding centraal staat. Deze jaren hebben ons ook door vallen en opstaan geleerd waar een organisatie echt behoefte aan heeft. Teams goed laten functioneren is een enorme uitdaging. Wat wij weten is dat het werken aan teambuilding niet eenmalig is maar een doorlopend proces. Het is niet vanzelfsprekend dat teamleden in no-time optimaal presteren. Wij blijven immers mensen. Werken aan de ontwikkeling van groepen vergt veel aandacht. Uw aandacht ligt waarschijnlijk meer bij het product of de dienst die het bedrijf levert, dan bij de intensieve begeleiding van uw teams. En zo hoort het. U werkt aan de bedrijfsresultaten. Maar laat Teambuildingspellen.nl u nu helpen met het ontwikkelen van uw teams. Wij hebben door de jarenlange ervaring de kracht om teams effectief verder te helpen.

teams organisatie

Op maat gemaakte programma’s

Programma’s voor uw personeelsfeest of bedrijfsuitje worden op maat gemaakt. Samen met professionele mensen ontwikkelen wij een uitje die aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Om u een kijkje te geven in de keuken van de organisatie heeft Drs. V. te Lindert (arbeid & organisatiepsycholoog) uiteengezet wat de voordelen van teambuilding zijn. Deze kennis wordt verwezen in de programma’s die wij voor u samenstellen.

Inhoud van het artikel “De voordelen van team building“:

 • Groepsdynamica en de ontwikkelingsfasen van teams
  • Van kennismaking tot zelfstandige teams
  • Met vallen en opstaan
 • Team building interventies
  • Onderscheid tussen team building en team training
  • Voor ieder doeleinde een andere methode
 • Effecten van team building op prestaties
  • Resultaten op affectief en procesmatig niveau
  • Toepassingen op de ontwikkeling van teams

Wij komen graag  met u in contact om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Vul een formulier in, bel of mail ons of laat hieronder weten waar u meer over wilt weten m.b.t. teambuilding.

Een gedachte over “Effectief werken aan teambuilding

 1. Tim schreef:

  Blij dat er zulke goede bedrijven zijn die teambuilding verzorgen. Het is zo belangrijk om een goede sfeer te hebben, teambuilding heeft bij mij erg geholpen om de neuzen dezelfde kant op te zetten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *